En present för hela familjen


Tänk på miljö och satsa på något som är bra för hela familjen. Den bästa presenten 2020 är något som är till för er alla. Något som ni kan pyssla med tillsammans. Men vad är det?

Det finns flera val som kan passa bra för en hel familj. Det här är saker som du kan köpa till er eller till en familj som du vill glädja lite extra. Det kan ju vara så att det blir lite dyrt att ge varje familjemedlem en unik sak och då kan du satsa på…

Spelbord

Ett spelbord är för hela familjen. Kanske kan du satsa på ett äkta biljardbord eller så blir det något enklare som inte tar för stor plats. En leksak som även leder till mer rörelse är högst uppskattad i tider då vi alla degar för mycket framför skärmar.

Drönare

Vinka hej till drönaren och ta en fin familjebild eller gör en rolig film om er. En drönare är också en leksak som många kan ha kul med. Den kan vara mycket pedagogisk då ni kan flyga ut i naturen med den och upptäcka sådant som ni aldrig annars hade sett.

Massageapparat

Skaffa en skön massageapparat som alla kan njuta av. Den kan ni använda då ni sitter och myser i soffan. Både vuxna och barn tycker om att få massage med en kudde eller dyna. Det finns också pistoler som är lätta att använda för att massera fötter, ben och rygg med. Superbra present till hela familjen!

Resa

Det är förstås också underbart med en resa för hela familjen. En superbra present som alla kan njuta av. Det gäller förstås att veta vart de kan tänka sig att åka om du inte ingår i familjen som ska åka. Tänk simpelt. En bussresa i Sverige är också ett äventyr!

Kanske borde ni hyra en stuga på en spännande plats i Sverige. Ta med er cyklar, eller hyr på plats. Upptäck naturen och sevärdigheter i området omkring stugan i lugn och ro. Det här är en present till hela familjen som kan fungra lika bra då det blir sommarlov som när den första snön faller!