Present till 1 åring som har allt?


Välsignade unge som har allt och som inte ens förstår hur hälften av detta ska användas. Nu är du bjuden till ettårskalas och du undrar vad för present du kan ge till en 1 åring som har allt. Oroa dig inte, du kan satsa på saker som faktiskt är av intresse för ettåringen och som även kommer att uppskattas av mamma och pappa. Här kommer några tips på presenter till en 1 åring. En del kommer han eller hon inte att kunna använda på en gång men i den här åldern så går det framåt i rasande fart så det är väl värt att satsa på något som kommer att bli favoritleksaken om några månaders tid.

  • Ridleksaker

Kör på en mysig gunghäst som är mjuk och säker eller skaffa en liten bil att rulla fram på. Om du vill vara riktigt innovativ så kan du komma med förstadiet till en cykel, det vill säga en ridleksak på två hjul som är låg och som är till för det lilla barnet.

gunghäst

  • Knappar och ljud

Ettåringar tycker om knappar och ljud så även om barnet redan har den här typen av leksaker så kommer en till inte att skada. Om du vill ha något som ingen annan har så ska du ta en titt på det som Amazon erbjuder. Det är enkelt att beställa leksaker från USA eftersom man inte behöver betala tull för mindre saker som inte kostar så mycket och utbudet är enormt.

VTech Sit-to-Stand Learning Walker (Frustration Free Packaging)

 

  • Nalle

Jättestora nallar är också något som små barn tycker om. Det här är en säker present som fungerar alldeles utmärkt även om det redan finns en annan jättenalle därhemma.

  • Byggklossar och magnetklossar

En låda full med byggklossar kommer också att vara en fin present till en 1 åring som sedan kommer att kunna leka med dessa under många års tid. Med Kapla byggklossarna så leker barn upp till skolåldern och dessutom så skadar det aldrig att ha många av dessa. Satsa på ett känt märke som Kapla, Duplo eller kanske Clics som först blir riktigt kul att leka med i treårsåldern. Magnetklossar är coola saker som är säkra för det lilla barnet och som också har en lång livslängd.

  • Grävskopmaskiner och bilar

Stora och små, bilarna och lastbilarna med skopor eller utan är populära. Små barn är intresserade av dessa och man behöver inte köpa varianterna som kommer med speciella funktioner som ljud och rörelser.

  • Bollar

Skaffa ett tält med bollar som blir bollbad eller på helt vanliga bollar. Ettåringar tycker om att leka med bollar och här är det återigen så att det inte spelar någon roll att det redan finns ett gäng i hemmet.

  • Lekhus

Ett lekhus som man kan ha inomhus eller i trädgården är också en bra present till 1 åring. Med dörrar och fönster så är de här husen mycket spännande för det lilla barnet och man kan lägga till möbler som små stolar och bord.