Ballonger med tryck som present


Alla älskar ballonger och när det blir dags för födelsedagskalas så ska man givetvis se till att ha gott om dessa. Om man vill göra det hela lite mer personligt så kan man faktiskt satsa på ballonger med tryck som present. Det här är något som passar bra till barn såväl som till vuxna. Då chefen fyller år så kan man ju komma med en ballong som har ett originellt tryck. Kanske en bild från konferensen eller något kul som man har fått tag ifrån chefens familj.

ballonger

Ballonger med tryck

En ballong är normalt sett en färgglad sak som man blir riktigt glad av. Den blir ännu bättre då den har en personlig bild. För barn som fyller år så kan man ha riktigt kul med ballonger med tryck som present. Barnen blir minst sagt imponerade då de ser sin egen bild på ballongen samt en hälsning till alla gäster. Varje barn som kommer till festen får förstås en egen ballong att ta med sig hem.

Här kan du se en video som visar hur man kan trycka fotografier på en ballong:

Som presentreklam

Man kan också använda ballongerna med tryck som presentreklam men då kommer man förstås inte att trycka upp chefens lustiga ögonblick i stallet eller något annat som väcker till skratt. Den här typen av ballonger bör istället ha något som för tankarna till företaget. Man kan även ge bort ballonger med tryck som inte är uppblåsta som presentreklam. Det här är ju en pryl som man vet kommer att användas förr eller senare och det särskilt av folk som har barn. Om man har en bra idé på något som är lite kul och annorlunda så kan det rentav bli en gimmick av ballongen och den kanske börjar efterfrågas av de som har fått syn på den. I det här läget så kan man verkligen säga att man har funnit en reklampryl som fungerar.

Så här går det till då man trycker på en ballong: