Bästa present till bästa vän – 15 superbra tips på bästavän present!


Vad ska du ge din bästa vän i present? Oavsett om det är en examenspresent eller julklapp så känns det ju viktigt är det blir rätt. En present till bästa vän är dock inte så svårt som du kan tro. I och med att ni känner varandra så bra så vet du antagligen vad hon kommer att gilla. Ta en titt på denna lista och välj det som du genast säger ja till!

 1. En GPS tracker

Det här är en så smart manick som kan användas för olika syften. Det här kan vara en present till bästa vän som behöver personlarm, GPS tracker för hunden, säkerhetstracker på fordon och mer. Det här är helt klart en unik bästa vän present!

present till vännina
Ge en present till din bästa vän som hon kan hålla koll på sin bästa vän med!
 1. Vänskapssmycke

Att vara bästisar är ingen liten sak. Det har skrivits böcker om detta ämne och så har det studerats omkring bästisskapet. En fin present till väninna är ett bästa vän smycke. Det kan vara hälften av ett hjärta eller kanske en berlock med era bilder på. Detta kan vara en passande bästavän present för lite yngre åldrar.

 1. Tid på spa

Det här är ju en present till väninna och present till dig samtidigt. Ni får massage, kan sitta i bubbelpool och snacka och bara ha det trevligt. Tid på spa är överhuvudtaget en bra present till vän oavsett om det är en man eller kvinna. Kroppsbehandlingar blir alla glada av.

 1. Blommor

Du kanske inte kan umgås med din väninnan när det blir dags att fira. Då är det verkligen fint att skicka blommor. Det kan du ju göra oavsett var du befinner dig. En härlig bukett med blommor är alltid en underbar present. Passar perfekt då du vill säga grattis på födelsedagen till en dam som du inte kan krama samma dag.

blommor

 1. Fotobok

Det är enkelt att beställa en fotobok online. Lägg in bilder du gillar och skriv roliga kommentarer. Hon får bästa möjliga läsning och en bok som hon kan återkomma till dagar då det känns mindre gött att leva.

 1. Middag

En annan säker present till kompis är middag. Du kan laga den hemma hos dig eller bjuda ut på restaurang. En måltid tillsammans är ju en upplevelse. Den kan vara tämligen enkel men samtidigt något som känns unikt. Kanske blir det middag på ert favorithak eller så bokar du in något nytt, i en annan stad…

 1. Upplevelse

Om middag inte känns som bästa presenten till din bästis så kanske en annan form av upplevelse är det. Testa att åka helikopter eller köra Ferrari. Gå på spökrunda i Gamla stan eller sov i ett spökhus. Det finns så mycket galet ni kan göra tillsammans. Betalar du för eventet så får ni allt ordnat åt er.

 1. Hälsokost

Det här är en present till bästa vän som älskar kosttillskott och hälsa. Ge ett presentkort på en bar hälsokostbutik eller köp något unikt som en massageapparat eller något liknande. Kanske ett set med matcha te, matcha latte och något annat som kittlar hennes fantasi.

 1. Hudvård

Om du vet att hon gillar en viss typ av hudvård så är det klart att mer av samma sort kan vara en säker bästa vän present. Du kanske kan lägga till något nytt serum som hon inte har testat eller smink som är bra för hyn.

bästa vän present

 1. Manick till köket

Hur hackar hon sallad? Vill hon göra egen glass? Till köket finns det mycket som blir finfin bästavän present. Du vet ju på ett ungefär hur hon fungerar eller inte fungerar i köket. Ge bort något som förändrar hennes inställning till detta rum och arbetet däri.

 1. Presentkorg

Gör egen presentkort eller köp en färdig med choklad, kaffe, skumpa och vad det nu kan vara. Det finns varianter med ostar och allt möjligt gott. Det fina är att den här typen av presenter levereras lite som blombud men de känns så mycket maffigare.

 1. Presentkort

Ett presentkort är en bra present till vän som har allt. När personen inte är så förtjust i att få saker så kan du låta henne välja själv. Det finns bra presentkort som gäller för flera olika butiker.

 1. Ge till välgörenhet i hennes namn

En vänskap present med eftertanke är att ge till välgörenhet i vännens namn. Det finns så många viktiga projekt där du kan skänka pengar och be om att få ett diplom. Rama in detta så att hon kan hänga det på väggen.

välgörenhet

 1. En resa

Om du har råd med en resa så är det en himmelsk present till bästa vän. Ni måste ju inte åka så långt. Ta reda på om det finns något spännande att se i en närliggande stad och åt dit och se detta. Ta med kaka och champagne så att ni kan fira på plats.

 1. En kurs

Ge henne den där kursen hon alltid går och drömmer om. Det kanske är yoga eller måleri. Om det är så att hon aldrig tar kursen för att det är lite tajt med ekonomin så är det verkligen en hyvens present till väninna som vill utveckla sina sinnen.