Billiga leksaker – Så hittar du billiga leksaker!


När det blir leksaker rea är det dags att slå till. Detta oavsett om du är ute efter en 3 års present eller examenspresent. Idag leker både barn och vuxna med leksaker men som du vet kan det bli väldigt dyrt. Hur kan du hitta billiga leksaker som håller måttet? Det ska vi ta en titt på i denna artikel!

Leklåda
Done By Deer leklåda för bebis
4.1 av 5
4.1/5
Babyland.se
799 Kr

Mer info

Om du är ute efter en fin present till ett nyfött barn kan detta vara ett bra val. Done By Deers leklåda har det mesta som ett litet barn kommer att gilla under det första året.

Här finns det en leksak, snuttefilt, bitleksak, skallra och en liten bok. Det är ju precis sådant som man som förälder gärna vill ha till sitt barn så i grund och botten har du en toppenpresent till nyblivna föräldrar med denna leklåda för bebis.

Själva lådan som allting kommer i är också användbar. Den kan användas för förvaring av leksaker eller små prylar.

Billeksak
Carrera Go bilbana Smoking Tires med loop & hopp 4,9 m
3.9 av 5
3.9/5
Storochliten.se
799 Kr

Mer info

Här har vi en riktigt kul billeksak som kan bjuda in till race. Vem har den snabbaste bilen? Den som kör snabbast förstås!

Detta är ett set som inkluderar en riktigt lång bilbana på 4.9 meter. Det går att sätta ihop denna bana på flera olika sätt vilket ger kul omväxling. Det finns både loop och hopp samt ett sidospår där det går att köra om.

På kontrollen finns det en knapp för turbo och då går det extra snabbt. Men det finns förstås risk för att flyga av banan om det går alltför fort.

Det ingår 2 bilar samt en extra bil och det här är en perfekt present för barn som älskar att leka med bilar!

Billeksak
Carrera Go bilbana Smoking Tires med loop 4,9 meter
3.9 av 5
3.9/5
Storochliten.se
799 Kr

Mer info

Bilarna ställs upp för race och så kör ni! Det här är en kul bilbana för barn som tycker om att leka med bilar. Det går att bygga ihop den på lite olika sätt.

Allt som allt så får du 4.9 meter bana. Det finns även loop och så ett sidospår som är smalt och som kan användas för coola omkörningar.

Det går också att använda boost för att köra snabbare och då blir det extra spännande. Det här är en perfekt present till barn som gärna leker race. Den passar mycket bra för tider då det behövs något kul att syssla med inomhus.

Leksakspistol
NERF Elite 2.0 Motoblitz CS10
3.8 av 5
3.8/5
Storochliten.se
749 Kr

Mer info

Med denna leksakspistol från NERF går det att skjuta på flera sätt. Om du väljer Fire 6 funktionen så skjuter du med airblitz. Detta fungerar med en pump.

Du pumpar tillbaka handtaget och sedan framåt samtidigt som du trycker på airblitz knappen. Detta leder till att du skjuter iväg 6 pilar.

Det finns också en motordriven sljutfunktion med vilken du snabbt kan skjuta iväg 10 pilar. Det är bara att sätta i magasinet med de 10 pilarna i geväret och dra igång motorn.

Denna NERF leksakspistol kommer emd 22 pilar att skjuta med. De fungerar fint för båda skjutfunktionerna. Den är inte farlig och ger rolig lek för barn i olika åldrar.

Det finns inbyggd kikare som gör det lättare att rikta skotten. Pistolen passar bra från 8 år och kräver batterier. Dessa kommer inte med i paketet!

Byggklossar
BRIO Builder 34589 kreativitetskit
5 av 5
5/5
Storochliten.se
719 Kr

Mer info

Det här är ett väldigt smart set med delar som du kan bygga med. Det går att bygga allt. Ett hus, ett rymdskepp eller kanske en robot. Barnet kan själv fantisera fram vad som ska byggas och ha roligt med detta BRIO set.

Byggklossarna och delarna gör det enkelt att låta fantasin flöda. För vuxna och äldre syskon kan det också vara roligt att få vara med. På så vis är detta en fin present till hela familjen.

Allt som allt så inkluderar detta set 271 delar och de är gjorda av trä. Det passar bra från 3 år.

Hockeyspel
Mini Airhockeyspel 69x37cm
4.5 av 5
4.5/5
Storochliten.se
599 Kr

Mer info

Det här är en rolig leksak för två. Det kan vara två kompisar, syskon eller barn och förälder. Leken är enkel att förstå och det är enkelt att komma igång med hockeyspelet.

Mini Air hockey är som ett vanligt hockeyspel fast i miniformat. Detta är bra då det kanske inte finns så mycket plats för en leksak. Du kan ta den med på tågresan såväl som på flyget.

Det kommer med två puckar såväl som de små handtagen som behövs för att skjuta puckarna över isen. Notera att batterierna inte kommer med i förpackningen.

Detta är en bra present från 5 år och upp.

Actionfigurer
Star Wars Galactic Action Darth Vader
3.8 av 5
3.8/5
Storochliten.se
849 Kr

Mer info

Det här är en leksak som kan passa från 4 år och upp. Detta eftersom det finns vuxna som vill samla och barn som vill leka. Om dessa intressen krockar kan det bli lite struligt, då får du skaffa två!

Figuren känns igen från Star Wars filmerna. Det är den onde Darth Vader som har återgetts som en docka med effekter. Denna Darth Vader docka har både ljud och ljus.

Olika kombinationer av ljud såväl som fraser och ljus kan aktiveras med hjälp av de tre knapparna som finns på bältet och på dockans bröst.

Darth Vader dockan har ögon som lyser i rött precis som hans ljussabel. Du får höra ljud från galaxen och fem olika Darth Vader fraser.

Leta efter rea på leksaker online

Leta efter rea och rabatter på leksaker online. Många leksaksbutiker erbjuder reor och rabatter under hela året så att du kan få billiga leksaker trots att det rör sig om märken och kvalitet. Detta är mycket vanligt under semesterperioden men också inför helger då vi ger presenter.

Håll utkik efter kampanjer och dra nytta av dem när du kan. Du kan också hitta en lekoutlet online där du får märkesvaror som kanske inte längre är det allra senaste till lägre priser. Leksaker på nätet kan även innebära att du köper från en internationell butik men då får du förstås vänta lite längre på leverans.

klassisk leksak
Du kan hitta en klassisk leksak billigt på rea online!

Billiga leksaker online kan bli dyra med frakt

Om du ska handla online måste du tänka på rätt sätt för att köpa rea leksaker och faktiskt spara på detta. Online-återförsäljare erbjuder ofta lägre priser än fysiska butiker men sedan kan det tillkomma priser för frakt. Dessutom måste du ta reda på om leksaker online går att byta. Om inte kan det ju bli en dyr historia om du inte blir nöjd.

Nu ska det sägas att det är ganska lätt att jämföra priser på leksaker online. Dessutom är det väldigt sällan så att man inte kan byta. Därmed är billiga leksaker online perfekt då du behöver en smidig present!

Köp från leksaker outlet eller begagnade leksaker

Köp begagnade leksaker om du kan eller se om det finns en leksaker outlet där de säljer prylar som skickats tillbaka eller som av andra skäl inte kunde säljas i butik. Secondhand-butiker och onlinemarknadsplatser som eBay och Facebook Marketplace erbjuder ett brett utbud av begagnade leksaker till en bråkdel av kostnaden för nya leksaker.

Se bara till att inspektera leksakerna för eventuella skador eller saknade delar innan du köper dem. På samma sätt kan du tänka när du köper billiga leksaker via forum från andra. Ibland kan det vara värt att chansa om priset blir väldigt lågt.

Fast om du köper begagnat kan du inte få garanti som då du köper från en lekoutlet online. Dessutom kommer ju butiker online att kunna hjälpa dig med presentinslagning och kanske också ett kort att skriva grattis på födelsedagen på.

Men med detta sagt så kan ju unika och stora presenter som ett biljardbord köpas i väldigt gott skick begagnat. Det hela handlar lite om vad du är ute efter då du ska avgöra om det går att köpa begagnat som present.

mpbiltelefon bebis
Kanske en låtsastelefon som en gång var en äkta telefon…

Använd handelsgrupper online för leksaker med lågt pris

Kontrollera lokala köp, säljhandelsgrupper online. Det finns gott om köp, säljhandelsgrupper på sociala medieplattformar som Facebook. Dessa grupper erbjuder en chans att hitta leksaker som andra familjer inte längre behöver och säljs ofta till ett lägre pris än att köpa nya.

Dessutom kan man gå samman och få grupprabatt för dyra leksaker. På detta vis kan du vara med och dra ner på kostnader som frakt men du får kanske hämta upp leksaken på en samlingsplats om du gör på detta vis.

Se om det är garageförsäljning på gång där du bor

Delta i gemenskapsevenemang som garageförsäljningar, bytesträffar och loppmarknader. Dessa kan erbjuda fantastiska erbjudanden på leksaker. Den här typen av evenemang har ofta ett brett utbud av föremål att välja mellan, inklusive leksaker, och priserna är vanligtvis förhandlingsbara.

Handla leksaker i lösvikt – Leksaker på nätet eller i butik

Att köpa leksaker i lösvikt kan ofta leda till rabatt. Detta särskilt om du köper till flera barn eller planerar att ge leksaker i present. Leta efter masserbjudanden i leksaksbutiker eller online-återförsäljare. Det är inte alls ovanligt att hitta billiga leksaker online på detta vis.

Gör dina egna leksaker – DIY leksaker!

DIY-leksaker är också en möjlighet. Att göra dina egna leksaker kan vara ett roligt och kostnadseffektivt sätt att förse ditt barn med underhållning eller skapa en unik present. Du kan till exempel skapa en sensorisk papperskorg med hushållsartiklar eller göra din egen leklera.

Det finns många guider på nätet för att göra hemgjorda leksaker. Kolla upp vad som kan vara både kul och fint. Men var noga med att det inte bara känns som billig leksak som du knåpat ihop själv för det kan ge helt fel vibbar.

Till en hamster kan du lätt göra egna billiga leksaker:

Summering

För att summera det hela kan vi säga att det inte behöver vara svårt att hitta billiga leksaker. Med lite efterforskning, kreativitet och tålamod kan du hitta högkvalitativa leksaker som ditt barn kommer att älska utan att bryta pengarna.

Du kan dra nytta av leksaker online till lägre priser eller rentav skapa något själv. Genom att använda dessa tips kan du ge ditt barn timmar av underhållning och pedagogisk lek utan att offra din budget. Dessutom kan du ge bort presenter som verkligen imponerar och sitter helt rätt.

Lycka till!