Billiga leksaker – Så hittar du billiga leksaker!


När det blir leksaker rea är det dags att slå till. Detta oavsett om du är ute efter en 3 års present eller examenspresent. Idag leker både barn och vuxna med leksaker men som du vet kan det bli väldigt dyrt. Hur kan du hitta billiga leksaker som håller måttet? Det ska vi ta en titt på i denna artikel!

Radiostyrt flygplan
Piper Leksak J3-Cub
4 av 5
4/5
Leksakscity.se
549 Kr

Mer info

Flyga eget föygplan? Klart att du får! Det här är en superkul leksak som ett barn klarar av att hantera. Känslan av att kunna få något att flyga i luften och själv styra över detta är mäktig. Leken är utvecklande och också något som kan passa bra när föräldrar vill vara med och leka. Men glöm inte bort vems leksak det faktiskt är!

 

Leklåda
Done By Deer leklåda för bebis
4.1 av 5
4.1/5
Babyland.se
799 Kr

Mer info

Om du är ute efter en fin present till ett nyfött barn kan detta vara ett bra val. Done By Deers leklåda har det mesta som ett litet barn kommer att gilla under det första året.

Här finns det en leksak, snuttefilt, bitleksak, skallra och en liten bok. Det är ju precis sådant som man som förälder gärna vill ha till sitt barn så i grund och botten har du en toppenpresent till nyblivna föräldrar med denna leklåda för bebis.

Själva lådan som allting kommer i är också användbar. Den kan användas för förvaring av leksaker eller små prylar.

Darttavla
Xqmax Classic
3.8 av 5
3.8/5
Spelbord.se
445 Kr

Mer info

Vem vill inte kasta lite dartpilar då och då? Det här är en present som passar väldigt bra för många. Även om det är en form av inredning så behöver du inte oroa dig för att du tar över personens hem. Darttavlan är så pass nätt att den enkelt kan plockas ner för den som inte vill ha den hängandes då det inte spelas dart.

Leksakspistol
NERF Elite 2.0 Motoblitz CS10
3.8 av 5
3.8/5
Storochliten.se
749 Kr

Mer info

Med denna leksakspistol från NERF går det att skjuta på flera sätt. Om du väljer Fire 6 funktionen så skjuter du med airblitz. Detta fungerar med en pump.

Du pumpar tillbaka handtaget och sedan framåt samtidigt som du trycker på airblitz knappen. Detta leder till att du skjuter iväg 6 pilar.

Det finns också en motordriven sljutfunktion med vilken du snabbt kan skjuta iväg 10 pilar. Det är bara att sätta i magasinet med de 10 pilarna i geväret och dra igång motorn.

Denna NERF leksakspistol kommer emd 22 pilar att skjuta med. De fungerar fint för båda skjutfunktionerna. Den är inte farlig och ger rolig lek för barn i olika åldrar.

Det finns inbyggd kikare som gör det lättare att rikta skotten. Pistolen passar bra från 8 år och kräver batterier. Dessa kommer inte med i paketet!

Gåleksak
Fisher Price Zebra gåleksak
4.4 av 5
4.4/5
Litenleker.se
549 Kr

Mer info

Det här är en gåleksak för små barn som kan använda den på flera sätt. Barnet kan sitta och leka med knapparna som finns på leksaken eller ta tag i handtaget för att stå och gå med den.

Tanken är att barnet ska uppmuntras till att stå upp och sedan gå med gåleksaken. Den är gjord för att hjälpa barnet att jobba med balans såväl som att bygga upp självförtroendet rent motoriskt och mentalt.

Det här kan mycket väl vara något som sporrar barnet att lära sig gå snabbare. Gåleksaken har många roliga aktiviteter som ger barnet något att syssla med länge.

Denna gåleksak kan passa bra från 6 månader men kan också ges som en present till en nyfödd bebis eftersom den första tiden går så snabbt!

Lekbräda
Sebra lekbräda i trä
3.9 av 5
3.9/5
Babyland.se
499 Kr

Mer info

Det här är en kul lekbräda av trä som har en massa spännande saker att upptäcka. Det lilla barnet kan ha roligt med delarna som rör på sig och blir helt klart inspirerat av de fina färgerna.

Lekbrädan lockar till lek och kommer att få barnet att jobba med motorik såväl som tankeverksamhet. Barnet kan trycka, snurra och rulla de olika delarna på brädan.

Detta är en bra present till ett litet barn eller till nyblivna föräldrar som snart kommer att behöva lite mer aktiviteter av detta slag för sitt barn.

Byggleksak
Playmobil City Action 70441 fjärrstyrd lyftkran
4.3 av 5
4.3/5
Storochliten.se
999 Kr

Mer info

Här erbjuder Playmobil lek med lyftkran på en arbetsplats. Det gäller att få ordning på en byggnad och då är det bara att jobba på och lyfta delar på plats!

Detta är en väldigt bra leksak för barn som tycker om när det är som på riktigt. Som kranförare så får barnet lyfta tunga stålbommar som givetvis inte är tunga på riktigt, men visst känns det som att de är det!

Detta set har två gubbar, en lyftlran, stenar, stålbommar, golv och många andra tillbehör som skapar den perfekta arbetsplatsen. Det hela är anpassat för att använda med fjärrkontroll.

Detta är en leksak som passar mycket bra som present från 5 år och upp.

Leta efter rea på leksaker online

Leta efter rea och rabatter på leksaker online. Många leksaksbutiker erbjuder reor och rabatter under hela året så att du kan få billiga leksaker trots att det rör sig om märken och kvalitet. Detta är mycket vanligt under semesterperioden men också inför helger då vi ger presenter.

Håll utkik efter kampanjer och dra nytta av dem när du kan. Du kan också hitta en lekoutlet online där du får märkesvaror som kanske inte längre är det allra senaste till lägre priser. Leksaker på nätet kan även innebära att du köper från en internationell butik men då får du förstås vänta lite längre på leverans.

klassisk leksak
Du kan hitta en klassisk leksak billigt på rea online!

Billiga leksaker online kan bli dyra med frakt

Om du ska handla online måste du tänka på rätt sätt för att köpa rea leksaker och faktiskt spara på detta. Online-återförsäljare erbjuder ofta lägre priser än fysiska butiker men sedan kan det tillkomma priser för frakt. Dessutom måste du ta reda på om leksaker online går att byta. Om inte kan det ju bli en dyr historia om du inte blir nöjd.

Nu ska det sägas att det är ganska lätt att jämföra priser på leksaker online. Dessutom är det väldigt sällan så att man inte kan byta. Därmed är billiga leksaker online perfekt då du behöver en smidig present!

Köp från leksaker outlet eller begagnade leksaker

Köp begagnade leksaker om du kan eller se om det finns en leksaker outlet där de säljer prylar som skickats tillbaka eller som av andra skäl inte kunde säljas i butik. Secondhand-butiker och onlinemarknadsplatser som eBay och Facebook Marketplace erbjuder ett brett utbud av begagnade leksaker till en bråkdel av kostnaden för nya leksaker.

Se bara till att inspektera leksakerna för eventuella skador eller saknade delar innan du köper dem. På samma sätt kan du tänka när du köper billiga leksaker via forum från andra. Ibland kan det vara värt att chansa om priset blir väldigt lågt.

Fast om du köper begagnat kan du inte få garanti som då du köper från en lekoutlet online. Dessutom kommer ju butiker online att kunna hjälpa dig med presentinslagning och kanske också ett kort att skriva grattis på födelsedagen på.

Men med detta sagt så kan ju unika och stora presenter som ett biljardbord köpas i väldigt gott skick begagnat. Det hela handlar lite om vad du är ute efter då du ska avgöra om det går att köpa begagnat som present.

mpbiltelefon bebis
Kanske en låtsastelefon som en gång var en äkta telefon…

Använd handelsgrupper online för leksaker med lågt pris

Kontrollera lokala köp, säljhandelsgrupper online. Det finns gott om köp, säljhandelsgrupper på sociala medieplattformar som Facebook. Dessa grupper erbjuder en chans att hitta leksaker som andra familjer inte längre behöver och säljs ofta till ett lägre pris än att köpa nya.

Dessutom kan man gå samman och få grupprabatt för dyra leksaker. På detta vis kan du vara med och dra ner på kostnader som frakt men du får kanske hämta upp leksaken på en samlingsplats om du gör på detta vis.

Se om det är garageförsäljning på gång där du bor

Delta i gemenskapsevenemang som garageförsäljningar, bytesträffar och loppmarknader. Dessa kan erbjuda fantastiska erbjudanden på leksaker. Den här typen av evenemang har ofta ett brett utbud av föremål att välja mellan, inklusive leksaker, och priserna är vanligtvis förhandlingsbara.

Handla leksaker i lösvikt – Leksaker på nätet eller i butik

Att köpa leksaker i lösvikt kan ofta leda till rabatt. Detta särskilt om du köper till flera barn eller planerar att ge leksaker i present. Leta efter masserbjudanden i leksaksbutiker eller online-återförsäljare. Det är inte alls ovanligt att hitta billiga leksaker online på detta vis.

Gör dina egna leksaker – DIY leksaker!

DIY-leksaker är också en möjlighet. Att göra dina egna leksaker kan vara ett roligt och kostnadseffektivt sätt att förse ditt barn med underhållning eller skapa en unik present. Du kan till exempel skapa en sensorisk papperskorg med hushållsartiklar eller göra din egen leklera.

Det finns många guider på nätet för att göra hemgjorda leksaker. Kolla upp vad som kan vara både kul och fint. Men var noga med att det inte bara känns som billig leksak som du knåpat ihop själv för det kan ge helt fel vibbar.

Till en hamster kan du lätt göra egna billiga leksaker:

Summering

För att summera det hela kan vi säga att det inte behöver vara svårt att hitta billiga leksaker. Med lite efterforskning, kreativitet och tålamod kan du hitta högkvalitativa leksaker som ditt barn kommer att älska utan att bryta pengarna.

Du kan dra nytta av leksaker online till lägre priser eller rentav skapa något själv. Genom att använda dessa tips kan du ge ditt barn timmar av underhållning och pedagogisk lek utan att offra din budget. Dessutom kan du ge bort presenter som verkligen imponerar och sitter helt rätt.

Lycka till!