Billiga leksaker – Så hittar du billiga leksaker!


När det blir leksaker rea är det dags att slå till. Detta oavsett om du är ute efter en 3 års present eller examenspresent. Idag leker både barn och vuxna med leksaker men som du vet kan det bli väldigt dyrt. Hur kan du hitta billiga leksaker som håller måttet? Det ska vi ta en titt på i denna artikel!

Actionfigurer
Star Wars Galactic Action Darth Vader
3.8 av 5
3.8/5
Storochliten.se
849 Kr

Mer info

Det här är en leksak som kan passa från 4 år och upp. Detta eftersom det finns vuxna som vill samla och barn som vill leka. Om dessa intressen krockar kan det bli lite struligt, då får du skaffa två!

Figuren känns igen från Star Wars filmerna. Det är den onde Darth Vader som har återgetts som en docka med effekter. Denna Darth Vader docka har både ljud och ljus.

Olika kombinationer av ljud såväl som fraser och ljus kan aktiveras med hjälp av de tre knapparna som finns på bältet och på dockans bröst.

Darth Vader dockan har ögon som lyser i rött precis som hans ljussabel. Du får höra ljud från galaxen och fem olika Darth Vader fraser.

Leksakspistol
NERF Elite 2.0 Motoblitz CS10
3.8 av 5
3.8/5
Storochliten.se
749 Kr

Mer info

Med denna leksakspistol från NERF går det att skjuta på flera sätt. Om du väljer Fire 6 funktionen så skjuter du med airblitz. Detta fungerar med en pump.

Du pumpar tillbaka handtaget och sedan framåt samtidigt som du trycker på airblitz knappen. Detta leder till att du skjuter iväg 6 pilar.

Det finns också en motordriven sljutfunktion med vilken du snabbt kan skjuta iväg 10 pilar. Det är bara att sätta i magasinet med de 10 pilarna i geväret och dra igång motorn.

Denna NERF leksakspistol kommer emd 22 pilar att skjuta med. De fungerar fint för båda skjutfunktionerna. Den är inte farlig och ger rolig lek för barn i olika åldrar.

Det finns inbyggd kikare som gör det lättare att rikta skotten. Pistolen passar bra från 8 år och kräver batterier. Dessa kommer inte med i paketet!

Babygym
Babblerna babygym (Moln)
4.8 av 5
4.8/5
Babyland.se
799 Kr

Mer info

Det här är ett superfint babygym som passar väldigt bra som presen till en liten bebis. Du kan ge det som present så snart som barnet har fötts eftersom det kommer att komma till användning under kommande månader.

En bebis behöver ju inte kunna leka med leksakerna i babygymet för att ha kul med det. I början kommer det lilla barnet mest att ligga och titta på alla färger och saker som rör sig.

Detta babygym har ett underlag som är mjukt och fint. Det har en vackert motiv som barnet kommer att ha nytta av så snart som det börjar ligga på mage och lyfter på huvudet.

Det finns taktila inslag som är insydda i mattan som barnet på ett säkert sätt kommer att kunna undersöka. Där finns fjäril, blomma och Babba figuren.

Figurerna och leksakerna som finns i detta babygym har fina färger, skapar ljud av olika slag och har olika textur som barnet kan upptäcka. Leksakerna som hänger kan plockas ned för att till exempel använda på barnvagnen.

Storleken på 90 x 90 cm är väl tilltagen och materialet polyester är lätt att hålla rent. Du kan tvätta både matta och leksaker i 40 grader i maskinen.

Elbilar barn
Elbil polisbil
4.9 av 5
4.9/5
Leksakscity.se
2 999 Kr

Mer info

Överraska med en present som aldrig kommer att glömmas! Barn älskar att bete sig som vuxna och nuförtiden kan även små barn få köra bil. Det här är en säker elbil för de minsta som är gjord för att skapa spänning och lek. Den är utformad för säker körning och kommer att bli årtiondets present, garanterat!

Darttavla
Xqmax Classic
3.8 av 5
3.8/5
Spelbord.se
445 Kr

Mer info

Vem vill inte kasta lite dartpilar då och då? Det här är en present som passar väldigt bra för många. Även om det är en form av inredning så behöver du inte oroa dig för att du tar över personens hem. Darttavlan är så pass nätt att den enkelt kan plockas ner för den som inte vill ha den hängandes då det inte spelas dart.

Billeksak
Carrera Go bilbana Smoking Tires med loop 4,9 meter
3.9 av 5
3.9/5
Storochliten.se
799 Kr

Mer info

Bilarna ställs upp för race och så kör ni! Det här är en kul bilbana för barn som tycker om att leka med bilar. Det går att bygga ihop den på lite olika sätt.

Allt som allt så får du 4.9 meter bana. Det finns även loop och så ett sidospår som är smalt och som kan användas för coola omkörningar.

Det går också att använda boost för att köra snabbare och då blir det extra spännande. Det här är en perfekt present till barn som gärna leker race. Den passar mycket bra för tider då det behövs något kul att syssla med inomhus.

Pussel
Ravensburger Storstadspussel 5000 bitar
4.3 av 5
4.3/5
Jollyroom.se
759 Kr

Mer info

Det här är en superfint pussel från Ravensburger med ett storstadsmotiv. Du ser kända byggnader från städer du kanske har besökt. Pusslet har gott om detaljer och det är förstås viktigt när det handlar om så många bitar.

Även om ni lägger pusslet hela familjen tillsammans så kan det ta flera veckor att bli klar. Men frustrerande blir det inte just för att det finns så gott om detalher att få på.

Bilden är kul att prata om. När pusslet läggs tillsammans med barn kan ni berätta mer om saker som Eiffeltornet och Frihetsgudinnan samt i vilka städer dessa finns.

Det här är en särskilt bra present för familjer som tycker om att lägga pussel. Den ger riktigt fin aktivitet och passar bra för barn som förstår hur man lägger pussel och som klarar detta med lite hjälp från vuxna.

Leta efter rea på leksaker online

Leta efter rea och rabatter på leksaker online. Många leksaksbutiker erbjuder reor och rabatter under hela året så att du kan få billiga leksaker trots att det rör sig om märken och kvalitet. Detta är mycket vanligt under semesterperioden men också inför helger då vi ger presenter.

Håll utkik efter kampanjer och dra nytta av dem när du kan. Du kan också hitta en lekoutlet online där du får märkesvaror som kanske inte längre är det allra senaste till lägre priser. Leksaker på nätet kan även innebära att du köper från en internationell butik men då får du förstås vänta lite längre på leverans.

klassisk leksak
Du kan hitta en klassisk leksak billigt på rea online!

Billiga leksaker online kan bli dyra med frakt

Om du ska handla online måste du tänka på rätt sätt för att köpa rea leksaker och faktiskt spara på detta. Online-återförsäljare erbjuder ofta lägre priser än fysiska butiker men sedan kan det tillkomma priser för frakt. Dessutom måste du ta reda på om leksaker online går att byta. Om inte kan det ju bli en dyr historia om du inte blir nöjd.

Nu ska det sägas att det är ganska lätt att jämföra priser på leksaker online. Dessutom är det väldigt sällan så att man inte kan byta. Därmed är billiga leksaker online perfekt då du behöver en smidig present!

Köp från leksaker outlet eller begagnade leksaker

Köp begagnade leksaker om du kan eller se om det finns en leksaker outlet där de säljer prylar som skickats tillbaka eller som av andra skäl inte kunde säljas i butik. Secondhand-butiker och onlinemarknadsplatser som eBay och Facebook Marketplace erbjuder ett brett utbud av begagnade leksaker till en bråkdel av kostnaden för nya leksaker.

Se bara till att inspektera leksakerna för eventuella skador eller saknade delar innan du köper dem. På samma sätt kan du tänka när du köper billiga leksaker via forum från andra. Ibland kan det vara värt att chansa om priset blir väldigt lågt.

Fast om du köper begagnat kan du inte få garanti som då du köper från en lekoutlet online. Dessutom kommer ju butiker online att kunna hjälpa dig med presentinslagning och kanske också ett kort att skriva grattis på födelsedagen på.

Men med detta sagt så kan ju unika och stora presenter som ett biljardbord köpas i väldigt gott skick begagnat. Det hela handlar lite om vad du är ute efter då du ska avgöra om det går att köpa begagnat som present.

mpbiltelefon bebis
Kanske en låtsastelefon som en gång var en äkta telefon…

Använd handelsgrupper online för leksaker med lågt pris

Kontrollera lokala köp, säljhandelsgrupper online. Det finns gott om köp, säljhandelsgrupper på sociala medieplattformar som Facebook. Dessa grupper erbjuder en chans att hitta leksaker som andra familjer inte längre behöver och säljs ofta till ett lägre pris än att köpa nya.

Dessutom kan man gå samman och få grupprabatt för dyra leksaker. På detta vis kan du vara med och dra ner på kostnader som frakt men du får kanske hämta upp leksaken på en samlingsplats om du gör på detta vis.

Se om det är garageförsäljning på gång där du bor

Delta i gemenskapsevenemang som garageförsäljningar, bytesträffar och loppmarknader. Dessa kan erbjuda fantastiska erbjudanden på leksaker. Den här typen av evenemang har ofta ett brett utbud av föremål att välja mellan, inklusive leksaker, och priserna är vanligtvis förhandlingsbara.

Handla leksaker i lösvikt – Leksaker på nätet eller i butik

Att köpa leksaker i lösvikt kan ofta leda till rabatt. Detta särskilt om du köper till flera barn eller planerar att ge leksaker i present. Leta efter masserbjudanden i leksaksbutiker eller online-återförsäljare. Det är inte alls ovanligt att hitta billiga leksaker online på detta vis.

Gör dina egna leksaker – DIY leksaker!

DIY-leksaker är också en möjlighet. Att göra dina egna leksaker kan vara ett roligt och kostnadseffektivt sätt att förse ditt barn med underhållning eller skapa en unik present. Du kan till exempel skapa en sensorisk papperskorg med hushållsartiklar eller göra din egen leklera.

Det finns många guider på nätet för att göra hemgjorda leksaker. Kolla upp vad som kan vara både kul och fint. Men var noga med att det inte bara känns som billig leksak som du knåpat ihop själv för det kan ge helt fel vibbar.

Till en hamster kan du lätt göra egna billiga leksaker:

Summering

För att summera det hela kan vi säga att det inte behöver vara svårt att hitta billiga leksaker. Med lite efterforskning, kreativitet och tålamod kan du hitta högkvalitativa leksaker som ditt barn kommer att älska utan att bryta pengarna.

Du kan dra nytta av leksaker online till lägre priser eller rentav skapa något själv. Genom att använda dessa tips kan du ge ditt barn timmar av underhållning och pedagogisk lek utan att offra din budget. Dessutom kan du ge bort presenter som verkligen imponerar och sitter helt rätt.

Lycka till!