Billiga leksaker – Så hittar du billiga leksaker!
När det blir leksaker rea är det dags att slå till. Detta oavsett om du är ute efter en 3 års present eller examenspresent. Idag leker både barn och vuxna med leksaker men som du vet kan det bli väldigt dyrt. Hur kan du hitta billiga leksaker som håller måttet? Det ska vi ta en titt på i denna artikel!

Darttavla
Xqmax Classic
3.8 av 5
3.8/5
Spelbord.se
445 Kr

Mer info

Vem vill inte kasta lite dartpilar då och då? Det här är en present som passar väldigt bra för många. Även om det är en form av inredning så behöver du inte oroa dig för att du tar över personens hem. Darttavlan är så pass nätt att den enkelt kan plockas ner för den som inte vill ha den hängandes då det inte spelas dart.

Printing penna
3Doodler Start
4.2 av 5
4.2/5
Leksakscity.se
549 Kr

Mer info

Det här är en fantastisk leksak för barn och vuxna. Kreativiteten får flöda. Ni kan göra koppar, mobilskal och vad som helst. Det är enkelt att komma igång och det här är verkligen en aktivitet som man kan syssla med länge. Perfekt för barn som är stora nog att hantera en elektrisk pryl som smälter plast!

Fotboll
LED-fotboll
4 av 5
4/5
Coolstuff.se
399 Kr

Mer info

Det här är en boll som skulle kunna bli årets julklapp år efter år. Med ljus i bollen så går det ju att spela fotboll i mörkret. Upplevelsen är unik och något som uppskattas av barn såväl som vuxna. En perfekt present till personer som tycker om att vara ute och lira med boll på kvällstid.

Målarlåda
Stor målarlåda
4.3 av 5
4.3/5
Bluebox.se
519 Kr

Mer info

Denna målarlåda har 88 delar och är en helt fantastisk present till ett barn eller ungdom som älskar att måla. Det finns färger av olika slag och en färgskala som kan lägga grunden till fina konstverk. Denna present passar bra för barn men också för ungdomar som tycker om att teckna och måla. Känslan är massiv trots att denna present inte alls är särskilt dyr.

Barbiedocka
Barbie Travel
3.6 av 5
3.6/5
Leksakscity.se
369 Kr

Mer info

Barbie ska ut och resa! Hon har sin resväska på hjul såväl som en ryggsäk. Med på färden kommer en massa viktiga saker som man behöver då man åker tåg, buss, flyg eller bil. Det här är en riktigt fin Barbie-docka med alla prylar som kan få fantasin att skena. Perfekt som den är eller som ytterligare en del av en samling med Barbie-dockor och Barbie-prylar.

Radiostyrt flygplan
Piper Leksak J3-Cub
4 av 5
4/5
Leksakscity.se
549 Kr

Mer info

Flyga eget föygplan? Klart att du får! Det här är en superkul leksak som ett barn klarar av att hantera. Känslan av att kunna få något att flyga i luften och själv styra över detta är mäktig. Leken är utvecklande och också något som kan passa bra när föräldrar vill vara med och leka. Men glöm inte bort vems leksak det faktiskt är!

 

Leta efter rea på leksaker online

Leta efter rea och rabatter på leksaker online. Många leksaksbutiker erbjuder reor och rabatter under hela året så att du kan få billiga leksaker trots att det rör sig om märken och kvalitet. Detta är mycket vanligt under semesterperioden men också inför helger då vi ger presenter.

Håll utkik efter kampanjer och dra nytta av dem när du kan. Du kan också hitta en lekoutlet online där du får märkesvaror som kanske inte längre är det allra senaste till lägre priser. Leksaker på nätet kan även innebära att du köper från en internationell butik men då får du förstås vänta lite längre på leverans.

klassisk leksak
Du kan hitta en klassisk leksak billigt på rea online!

Billiga leksaker online kan bli dyra med frakt

Om du ska handla online måste du tänka på rätt sätt för att köpa rea leksaker och faktiskt spara på detta. Online-återförsäljare erbjuder ofta lägre priser än fysiska butiker men sedan kan det tillkomma priser för frakt. Dessutom måste du ta reda på om leksaker online går att byta. Om inte kan det ju bli en dyr historia om du inte blir nöjd.

Nu ska det sägas att det är ganska lätt att jämföra priser på leksaker online. Dessutom är det väldigt sällan så att man inte kan byta. Därmed är billiga leksaker online perfekt då du behöver en smidig present!

Köp från leksaker outlet eller begagnade leksaker

Köp begagnade leksaker om du kan eller se om det finns en leksaker outlet där de säljer prylar som skickats tillbaka eller som av andra skäl inte kunde säljas i butik. Secondhand-butiker och onlinemarknadsplatser som eBay och Facebook Marketplace erbjuder ett brett utbud av begagnade leksaker till en bråkdel av kostnaden för nya leksaker.

Se bara till att inspektera leksakerna för eventuella skador eller saknade delar innan du köper dem. På samma sätt kan du tänka när du köper billiga leksaker via forum från andra. Ibland kan det vara värt att chansa om priset blir väldigt lågt.

Fast om du köper begagnat kan du inte få garanti som då du köper från en lekoutlet online. Dessutom kommer ju butiker online att kunna hjälpa dig med presentinslagning och kanske också ett kort att skriva grattis på födelsedagen på.

Men med detta sagt så kan ju unika och stora presenter som ett biljardbord köpas i väldigt gott skick begagnat. Det hela handlar lite om vad du är ute efter då du ska avgöra om det går att köpa begagnat som present.

mpbiltelefon bebis
Kanske en låtsastelefon som en gång var en äkta telefon…

Använd handelsgrupper online för leksaker med lågt pris

Kontrollera lokala köp, säljhandelsgrupper online. Det finns gott om köp, säljhandelsgrupper på sociala medieplattformar som Facebook. Dessa grupper erbjuder en chans att hitta leksaker som andra familjer inte längre behöver och säljs ofta till ett lägre pris än att köpa nya.

Dessutom kan man gå samman och få grupprabatt för dyra leksaker. På detta vis kan du vara med och dra ner på kostnader som frakt men du får kanske hämta upp leksaken på en samlingsplats om du gör på detta vis.

Se om det är garageförsäljning på gång där du bor

Delta i gemenskapsevenemang som garageförsäljningar, bytesträffar och loppmarknader. Dessa kan erbjuda fantastiska erbjudanden på leksaker. Den här typen av evenemang har ofta ett brett utbud av föremål att välja mellan, inklusive leksaker, och priserna är vanligtvis förhandlingsbara.

Handla leksaker i lösvikt – Leksaker på nätet eller i butik

Att köpa leksaker i lösvikt kan ofta leda till rabatt. Detta särskilt om du köper till flera barn eller planerar att ge leksaker i present. Leta efter masserbjudanden i leksaksbutiker eller online-återförsäljare. Det är inte alls ovanligt att hitta billiga leksaker online på detta vis.

Gör dina egna leksaker – DIY leksaker!

DIY-leksaker är också en möjlighet. Att göra dina egna leksaker kan vara ett roligt och kostnadseffektivt sätt att förse ditt barn med underhållning eller skapa en unik present. Du kan till exempel skapa en sensorisk papperskorg med hushållsartiklar eller göra din egen leklera.

Det finns många guider på nätet för att göra hemgjorda leksaker. Kolla upp vad som kan vara både kul och fint. Men var noga med att det inte bara känns som billig leksak som du knåpat ihop själv för det kan ge helt fel vibbar.

Till en hamster kan du lätt göra egna billiga leksaker:

Summering

För att summera det hela kan vi säga att det inte behöver vara svårt att hitta billiga leksaker. Med lite efterforskning, kreativitet och tålamod kan du hitta högkvalitativa leksaker som ditt barn kommer att älska utan att bryta pengarna.

Du kan dra nytta av leksaker online till lägre priser eller rentav skapa något själv. Genom att använda dessa tips kan du ge ditt barn timmar av underhållning och pedagogisk lek utan att offra din budget. Dessutom kan du ge bort presenter som verkligen imponerar och sitter helt rätt.

Lycka till!