Krya på dig present barn?


När ett barn inte mår bra så vill vi förstås göra allt för att förbättra situationen och en krya på dig present till barn är verkligen bra att komma med. Oavsett om barnet ligger på sjukhus eller måste stanna hemma en kortare tid så kan den här presenten ge barnet glädje och lust åter. Men vad ska man ge i krya på dig present till ett barn? Beroende på ålder så kommer lite olika saker att passa så här kör vi på en lista med åldersgrupper och förslag…

Krya på dig present barn under två år

Den här gruppen tycker om leksaker som man kan rida på, dra och rycka i och så vidare. Om barnet är sängbundet så får man kanske satsa på något lugnare som en film eller inspelad saga som är till för åldersgruppen. Det finns till exempel fina leksaker som har en massa knappar och som ger ifrån sig musik och olika läten. En liten fågel som har ljudioder i olika färger som gör att den byter färg kan vara en perfekt present till det lilla barnet som inte orkar rulla omkring på leksaksbilar. Ballonger är också riktigt bra krya på dig presenter till små barn och då särskilt heliumvarianten som flyger uppåt. En krya på dig nalle är också en fin present till det lilla barnet.

Krya på dig presenter till förskolebarn

Barn i förskolan och i första klass tycker om att leka med dockor. Satsa på Lego, Playmobil eller vanliga dockor med tillbehör. Här kan man också välja en spännande bok som föräldrarna får läsa från. Barn i den här åldern tycker också om film och här kan man även välja behändiga spel som tetrisspel som går att spela oavsett om man måste ligga i sängen eller om man kan sitta på soffan och ta det lugnt.

Äldre barn

Äldre barn tycker också om spel och filmer. Man kan satsa på lite mer avancerat som PlayStation och liknande. Böcker med spännande berättelser är också ett bra val. Om man vet att barnet är på gång att bli friskare och att han eller hon älskar en viss typ av lek så kanske man kan satsa på saker som en cykel, hopprep, rolerblades och annat som kan locka till att komma igen snabbare.

Ballonger kan man alltid ta med sig för alla barn älskar stora vackra ballonger och till krya på dig present till barn så ska man givetvis ta med sig något som är gott att äta, tänk glass och godis och choklad presenter om det är tillåtet! Den present sjukhus kan erbjuda i sina presentbutiker är kanske inte alltid en hit så ta en titt på nätet och beställ något som verkligen kommer att passa online.