Bra present till pojkvän?


Vad är han värd egentligen? Okej, så du kanske inte har råd att köpa en ny bil eller den nya Samsung telefonen men det finns faktiskt många bra presenter till pojkvän som inte behöver kosta så mycket. Här är några fina tips till dig som är ute efter något bra till honom…

1. Kläder

Om du vill köpa kläder så ska du vara säker på det där med smak och storlek. Boxershorts och strumpor fungerar för det mesta men det här är inte direkt bästa present till pojkvän eftersom det kan kännas lite trist. Om du ska satsa på kläder beror på er relation. Vet du att han har en favoritbutik så kan du ju alltid köpa ett presentkort så att han kan välja själv.

2. Mat

Äta bör han… Nu kan en burk bönor och en påse bröd upplevas som ett dåligt skämt så om man vill ge bort mat så får det bli något tjusigare. Kanske en snygg korg med kosttillskotten och proteinpulver som han använder sig av. Eller lyxig choklad och en bubblig dricka som kan intas tillsammans… Om han är minderårig så kan du leta upp ett ovanligt godis eller köra på en godismaskin eller gigantisk gummibjörn.

3. Träningsredskap

Det finns många smarta träningsredskap som man kan använda sig av hemma och som kan vara kul att ha. Mindre gripar för händer kan man ha på skrivbordet och det här är en present som visar att du bryr dig om hans hälsa.

4. Pryl

Om du har budgeten för en pryl så vet du säkert vad han funderar på. En kamera, en telefon, dator eller kanske musikanläggning. Var dock noga med att skaffa rätt modell och att ha alla kvitton i ordning så att han kan byta prylen om han vill.

5. Upplevelse

Upplevelsen är en present som passar för alla. Och en upplevelse är en av de mest perfekta presenter till pojkvän som finns. Gör något som ni tycker om eller upplev något nytt tillsammans. Kanske en tur i en luftballong över Stockholm? Den stora fördelen med upplevelsen är ju att även du kommer med så att ni även skapar ett fint minne tillsammans.