Fira påsk med gott godis med ditt företags logotyp!


Snart är det påsk igen! Då är det dags att göra medarbetare och kunder lite extra glada med påskgodis med tryck på. Detta år kan du fira påsk med ditt företags logotyp på ditt eget godis som får folk på gott humör. Detta kommer att uppskattas och sprida god stämning som ringar på vattnet.

Alla älskar godis och det passar lika bra som morsdag present som personalpresent. Det finns inget bättre sätt att visa din uppskattning till kunder och anställda än genom att ge dem den typ av godis som smakar gott.

Om du är lite kreativ kan du använda godis med tryck på för alla möjliga tillfällen. Säg grattis på födelsedagen till anställda med lyxig choklad. Bulla upp till mötet med skålar som får det att vattnas i munnen. Dela ut unikt företagsgodis på mässan så att ingen glömmer era företagsfärger!

Sätt guldkant på påskgodiset med ditt eget tryck!

Påsk är en av de mest populära högtiderna som uppmärksammas oavsett om vi firar privat eller inte. Och det ska vara sött under påsk. Det här är en chans att skapa god stämning på jobbet. Det finns ett stort utbud av godis att välja på så att alla kan få något som de gillar.

Du kan välja:

  • Chokladägg
  • Lösgodis
  • Korg med choklad
  • Påskägg med godis och presenter

Det finns ingen gräns för vad man kan välja. Här går det att maxa och nästan tänka lite som till slutet av året då du delar ut fina julpresenter. Det kan bli en överraskning då många anställda och kunder inte är inställda på att påsen också kan innebära lite extra gott från chefen och samarbetspartners.

Sätt guldkant på påskgodiset med ditt eget tryck så att ingen missar vem som ligger bakom det!

påskhare
En påskhare bland äggen av choklad kan vara roligt!

Ett påskägg med företagets logotyp är enkel marknadsföring!

När du kan ge bort ett påskägg som företagspresent ska du passa på. Det här är en mycket mindre investering än en presentkorg. Samtidigt är känslan minst lika fin. Det ryms ju en hel del även i ett mindre ägg. Det är en riktigt fin present till personer som du jobbar med. Med logotypen så kommer du att få en alldeles unik känsla.

Du sprider ett gott rykte och ägget kan ha en design som gör det tydligt att det kommer från din firma. Detta kan rentav bli något av en snackis. Det beror förstås lite på vem du ger uppdraget att skapa dina presentägg till. Men om detta görs på rätt sätt så har du marknadsföring som är lika enkel som den är unik.

Tänk också på att du inte är bunden till äggformen. Det fungerar minst lika bra med en plåtburk, trälåda eller kanske en mindre korg som fylls med färgglada fjädrar. Oavsett var du väljer så är det smart att välja en form där det är enkelt att trycka företagsloggan så att den syns tydligt.

Belöna medarbetare med gott reklamgodis

Det är viktigt att belöna medarbetare för deras ansträngningar och framgångar. När du ger dina medarbetare gott och snyggt reklamgodis så kan det leda till mer motivation såväl som lojalitet. Du skapar en personligare känsla på arbetsplatsen. Det här är fina presenter som du aldrig ångrar.

Utöver att ge personliga ägg, godiskorgar och mer till anställda kan du förstås ställa ut lite godis i lobbyn, receptionen eller i lunchrummet för att öka trivseln.

Påskgodis till företag du jobbar med

Du kan också öka företaget goda anseende genom att skicka ut påskgodis till företag som ni har ett nära samarbete med! Det här sprider det goda ryktet om er och påminner om att det kan vara dags för en ny beställning från er. Det krävs inte mycket mer än godis och en tydlig logga samt några väl valda ord. Så se till att du har påskpresenterna redo innan påskhelgen är över!