Skicka en present med bud till familj och vänner


Hur visar du din kärlek när ni inte kan ses? Den här frågan är mer aktuell än någonsin vintern 2021 då vi just har upplevt helger under en världspandemi. Att kunna samlas och fira födelsedagar, studenten och andra viktiga tillfällen tillsammans är inte längre självklart.

Men det går att fira vänner och familj utan att ses. Det är inget nytt. Här är några fina lösningar som kan vara bra att ha i åtanke när det är stört omöjligt att samlas på en plats på grund av pandemiregler eller av helt vanliga orsaker som resor och långa avstånd.

Buda dina presenter

Välj ett presentbud som har färdiga lösningar som sedan budas direkt till mottagaren. Den här typen av bud är smidiga för de kommer i väl uttänkta presentboxar som kan innehålla allt från fina saker till delikatesser. Dessutom är det lätt att hitta en present som passar din budget men som känns lyxig och väl påkostad.

Blommor ska aldrig underskattas

Vi glömmer lätt bort blommorna när vi tänker present. Men en bra blombutik online har ju inte bara vanliga buketter. De kan till exempel ordna med rosboxar som förblir fina i flera års tid. Beställ en rosbox eller annat fint arrangemang med både blommor och choklad och buda.

Det här kan du göra över hela Sverige så det passar perfekt när du inte kan närvara då det blir födelsedagsfest eller då en ny bebis äntligen gör entré långt från dig. Blommor är också perfekt när du vill ha en morsdagspresent som verkligen värmer mammas hjärta.

Presentkorgen är också smart att skicka

När vi ser på presenter som ska skickas är presentkorgar också ett bra val. Presentkorgen passar inte bara fint till familj och vänner. När anställda har fått jobba hemma under långa månaders tid kan det verkligen uppskattas med en hel korg full av delikatesser från företagets ledning som uppskattar insatsen.

Det behöver inte vara pandemi för att anställda ska gilla att få presentkorgar med en massa fina produkter i brevlådan. Det här är faktiskt en av de bästa företagspresenterna med möjlighet att skräddarsy innehållet.

presentkorg

Skicka något för lek

De flesta tycker om lek och när du ska skicka en present kan du hålla det i åtanke. Idag går det ju att skicka precis allting via nätet. Du kan beställa ett spelbord eller biljardbord och få det levererat direkt hem till dina barn och barnbarn.

Spelbordet kan vara ett säkrare val om de inte har ett gigantiskt vardagsrum eller extra lekrum i källaren som rymmer ett äkta biljardbord. När bordet kommer fram möts ni virtuellt och du kan njuta av att se de du håller kär ha kul med leksaken som alla kan samlas runt.

När ni väl får möjlighet att ses på riktigt igen kommer du givetvis att visa dem hur bordshockey, biljard eller fotbollsspel ska manövreras på rätt sätt!

Om du skickar presenter utomlands

Inom Sverige tar det inte lång tid att köpa presenter online och få de skickade eller att använda ett presentbud. Det bör inte bli tal om mer än 1-2 dagar vid betalning en vanlig vardag. Men när du vill skicka presenter till vänner och familj utomlands kan det bli lite segare.

Här är ett tips att använda privata budbolag som jobbar snabbt och effektivt. PostNord kanske ger dig ett pris som är mindre än hälften av DHL:s erbjudande. Men ponera att du efter en vecka får veta att posten i landet du skickar till är dubbelt så långsamma som PostNord… Då önskar du att du valt DHL från start!

Snabb leverans är ett plus!