En dyr examenspresent – smarta tips


När man vill ge bort något riktigt fint till den som tar sin examen så finns det vissa saker som slår allt. Här kommer några tips om du är ute efter en riktigt dyr examenspresent som kommer att slå studenten med häpnad. Kanske är det något som ni har talat om tidigare eller så kommer det hela som en välförtjänt chock…

En dyr examenspresent – smarta tips

Låt oss börja med något som man verkligen kan behöva men som man inte nödvändigtvis förväntar sig i examenspresent.

En bil – en Jaguar, eller kanske en BMW eller varför inte en Honda? Röd, blå i guld… Det här är en dyr present som kommer att glädja den nyutexaminerade under många år.

Segway – Med en Segway så tar man sig också fram på hjul och samtidigt så har man otroligt kul. Det här fordonet kostar inte som en bild men ger samma glada överraskningseffekt till den som får det.

En jorden-runt-resa – Alla vill ut och se världen och då man äntligen är klar med plugget så kanske man har lite tid till rosa bussar eller några veckor på lyxhotell i olika länder.

Diamanter – Vackra diamanter, på ring, i halsband, i örhängen… say no more…

En häst – En häst ger man inte till vem som helst men då det här är en passande present så är den galet härlig och oväntad. Det bör förstås finnas stallplats och vana innan man kommer med den här typen av examenspresent.