5 fördelar med pennor som presentreklam


Det är få företag som har missat att presentreklam är en stor hjälp för att sprida företagsnamnet och skapa goda relationer med kunder och anställda. Numera finns det en rad olika profilprodukter att välja bland. Om vi ska välja ut en som aldrig tycks gå ur tiden så är det reklampennan. Vi tar en titt på 5 fördelar med att använda pennor som presentreklam…

  1. Pennor är billiga presenter

Det är inte dyrt att satsa på reklampennor med tryck. Företag som Axon Profil har en rad olika modeller att välja från. På så vis kan du hitta rätt design och prisgrupp för din verksamhet. Det kan ju vara så att du köper in lite dyrare reklampennor för vissa sammanhang och så billiga reklampennor för vardagen i receptionen och vid möten.

Fast det är viktigt att välja bra pennor. Även billiga reklampennor med tryck kan hålla god kvalitet. Du bör tänka på att pennan blir effektiv om den kommer att användas. Är det en bra penna så ligger den alltid framme på skrivbordet eller så tas den med i väskan.

  1. Reklampennan är riktad reklam som uppskattas

Det pågår ju en ständig diskussion om riktad reklam och hur den uppfattas. Vi vet att den riktade reklamen är effektiv. När en kund får en personlig present som faktiskt kan användas så kan det ge många viktiga fördelar.

Trots att det är en så enkel sak som en penna så är detta en gest som leder till en positiv känsla för ditt företag. Pennan ges direkt från dig eller anställd till kunden. Det är en handling som är så enkel men som kan göra otroligt mycket för att sprida rätt rykte om er som verksamhet.

  1. Enkelt att ta med sig en penna

Det är inte så dumt att ge bort presenter som är enkla att ta med sig. Istället för att satsa på dyra presentkorgar så kan det vara klokt att ha saker som reklampennor, reklamchoklad och minnesstickor som present. Det här är ju sådant som den som ska få med sig reklamen lätt lägger i fickan eller i väskan.

När det är lätt att ta med sig en reklamprodukt som ges som present så kommer den att synas på flera ställen. Det här är ju själva tanken med den här typen av företagspresenter. Väljer du en reklampenna som present så kan du räkna med att den kan resa långt!

pennor present
Reklampennan är en smart investering
  1. Vi älskar presenter som vi kan använda

När vi får presenter av företag så är det alltid härligt när det är något som vi kan använda. Här är reklampennor säkra val. De är användbara av precis alla och överallt. Den som får en bra penna kommer att använda den på jobbet, hemma och vid andra tillfällen.

När det krävs en penna och den finns tack vare din reklampresent så är det något som gör att den som fick pennan tänker gott om dig och ditt företag. Det som behövs är positivt och uppskatta varje gång det används.

  1. Det finns olika typer av reklampennor

Det har hänt mycket sedan den första reklampennan lanserades. Idag har du så många olika typer. Allt från miljövänliga pennor som man till och med kan äta upp till lite lyxigare varianter av ädla metaller. Med en så stor variation och möjlighet till olika färger är det inte svårt att hitta rätt.

Det blir enkelt att matcha färgen på pennan med er logotyp och det är rentav förvånande hur mycket tryck man kan få plats med på en enkel penna. Om du kikar in på tidigare nämnda Axon Profil så kommer du att se att de har reklampennor för precis alla situationer. Det är en mycket stor fördel med den här typen av presentreklam.