Statyett med gravyr – När någon ska hyllas ordentligt


Har du någon som behöver hyllas ordentligt? Kanske en chef, en kollega eller varför inte en förälder? Då kan en graverad statyett vara en både vacker och rolig present! Glentons har massor av kreativt utformade statyetter som görs personliga med din egen gravyrtext. Vad sägs om statyetten gaming control till en speltokig kusin? Eller en padelstatyett till kollegan som spöat dig i padel hela året? Det finns statyetter för de flesta smaker och intressen, till exempel: sport, matlagning, musik, men även mer klassiska troféer och pokaler.

Hur kan jag köpa en statyett med gravyr?

Att köpa statyetter med gravyr är enkelt. Kolla in utbudet hos Glentons och välj en som passar för just ditt ändamål. När du klickar på produkten kan du välja bland annat vilken färg och design du vill ha, samt vilket antal.

Därefter kan du sedan lägga till din egen text och göra den personlig och redo att beställas. Slutresultatet blir en mycket uppskattad produkt som ofta leder till många skratt och leenden, både av den som tar emot den och av omgivningen som är med.

statyett

När kan det passa att ge bort ett pris?

Det finns givetvis oräkneliga tillfällen när ett pris passar bra som present. Dels finns de klassiska tillfällena där priset är ett bevis på prestation, såsom i idrottsturneringar och tävlingar av olika slag. Men en statyett är även en väldigt rolig present att ge bort som tecken på uppskattning.

Den kan komma väl till pass till exempel som avskedspresent, som hyllning till en kollega eller chef, som gåva till en kund, en lärare eller mentor, eller som ett särskilt tack för hjälpen. En statyett är ett enkelt sätt att visa att man bryr sig om, utan att det behöver kosta särskilt mycket eller vara tidskrävande att förbereda.

Köp en ovanlig present – ge bort en statyett

Att ge bort en pokal, medalj eller statyett i present, personligt graverad, är en lite ovanlig och väldigt omtyckt present. För dig som ger bort den, innebär det dessutom en chans att få vara lite kreativ. Kom på något roligt och hitta den perfekta statyetten, sätt personlig prägel på den med gravyr och ge bort den i present till någon som verkligen förtjänar den!