Babyshower present – Vad kan du ge som babyshower present?


Om du har blivit bjuden till en babyshower är det dags att se på en lämplig present för tillfället. Det finns en rad fina saker som du kan välja som babyshower present och dessutom behöver det inte bli så dyrt.

Om du inte har lust att stå och pilla med en blöjtårta kan du istället satsa på några säkra saker som är en present till babyshower du kan känna dig riktigt nöjd med. Här är några bra tips inom olika budget.

Babynest som babyshower present

Det kan kännas svårt med ett nyfött barn då det alltid tycks vakna så snart som man vill lägga det i sängen. Erbjud lite mer sömn med en babynest madrass som gör det lite lättare att flytta på en sovande bebis. Det här är en babyshower present som kommer att gillas skarpt!

Här kan du se ett populärt babynest som inte kostar mycket!

Pedagogiska leksaker till små barn

Leksaker är faktiskt också en möjlig present innan barnet ens har fötts. Du kan ju ge en pedagogisk leksak för de första månaderna som stimulerar motorik och mer. Det här kan vara en mycket smart babyshower present och också lite ovanligare då de flesta tänker på tiden direkt efter födseln.

Bärsele är ofta uppskattat

De kanske redan har en vagn men vem säger nej till en bra bärsele? Bärselen har sin plats oavsett om du känner att du vill bära barnet hela tiden eller bara då och då. Framförallt kan det vara smart att tänka på att vissa föräldrar känner att det blir mycket lättare att anknyta till barnet med en sele. Särskilt pappor som på detta vis kan komma lite närmre under tiden då mamma står i centrum då hon ammar.

Här kan du se en populär Babybjörn sele!

En babygunga är mysigt

Ge bort en fin babygunga! Det här är ett bra baby shower present tips för det är något som är både roligt och användbart. När bebisen väl kommer dröjer det inte många veckor innan den kan sitta i en större gunga som kan ha musik och andra effekter.

Du kan se en billig babygunga här med leksaker och allt!

Ge present till föräldrarna!

Glöm inte bort att du faktiskt kan ge en present till nyblivna föräldrar såväl som blivande föräldrar utan att det är till för bebisen. Ibland kan det till och med kännas extra kul att som blivande mamma få något som inte har med barnet att göra. Något som ger energi och glädje.

En blöjhink som är lite mer än sopkorg

Du kan också ge något som är otroligt användbart som babyshower present. En blöjhink som eliminerar lukt och som är enkel att öppna med foten är ju kanonbra. Även om de redan har en kommer en till blöjhink att komma till användning för blöjor byter man lite överallt.

Du kan kika på en populär blöjhink här!

Ge bort en babyvakt

En annan unik present till babyshower är en babyvakt. Det finns en rad olika varianter och särskilt förstagångsföräldrar tycker att det känns skönt att se och höra barnet då det sover i ett annat rum.

Ta en titt på olika babyvakter här!

En vällingmaskin är kanonfint!

Köp en vällingmaskin som baby shower present. Det här är en väldigt bra produkt som nyblivna föräldrar har mycket stor glädje av. Det finns flera fina modeller men Baby Brezza anses vara den bästa.

Du kan kika på en vällingmaskin här!

Intressanta fakta om babyshower

Här är lite saker som kan vara bra att veta om konceptet babyshower. Både för dig som ska ha en och för dig som vill komma med present till babyshower.

  1. Man kan ha babyshower innan och efter barnet fötts

Om det blir babyshower efter barnet har fötts kanske du vet lite mer om vad föräldrarna behöver och så vet du ju om det blev flicka eller pojke. Om du vet att du behöver en present till baby shower för pojke är det lite lättare att välja något specifikt.

  1. Två månader innan datum för födsel

Praxis är att hålla en babyshower 1-2 månader innan barnets beräknade nedkomst.

  1. Släktingar och vänner kan ordna med festen

Det är inte så att man måste hålla sin egen babyshower. Kanske ordnar du med festen som din babyshower present.

baby shower present

  1. Skriftlig inbjudan

Det är brukligt att skicka en skriftlig inbjudan så att gäster har datum och annan information till hands. Du kan givetvis skicka en digital inbjudan.

  1. Babyshower presenter från butik

Det går atts kapa en lista i en butik liksom du hade gjort för ett bröllop. Håll dig till en butik och en lista så att gästerna inte lyckas köpa samma saker.

Frågor och svar om babyshower presenter

Här är några vanliga frågor om presenter till babyshower.

  1. Hur mycket ska en baby shower present kosta?

Det är helt upp till dig men det måste inte vara dyrt. Tanken är att du kommer med något. Och så kan du gå samman med andra för att bidra till en lite större present. Det är tanken som räknas.

  1. Var kan jag köpa baby shower present?

I butiker som säljer produkter för barn och föräldrar. Du kan också köpa något i din matbutik. En ask med choklad är också en trevlig present till babyshower!

  1. Måste jag komma till en baby shower?

Nej, det finns inget tvång men det är klart att det kan vara trevligt om du har en god anledning till att inte dyka upp. Särskilt om du är nära vän med de blivande föräldrarna.

  1. Kommer min present öppnas inför andra?

Det är ganska vanligt att en babyshower present öppnas inför alla som är med på festen. Fast ibland kan föräldrar vara lite mer diskreta så räkna inte med att alla kommer att se vad du ger.

  1. Vilken är den bästa babyshower presenten?

Det är en present som kommer till användning och som skänker föräldrarna glädje. En fin babyprodukt med andra ord!