40 års present tips – 5 tips på 40-års present


Dagens 40-åringar är unga, sportiga och de har en massa intressen. Det är just detta som gör att det faktiskt inte är så svårt att hitta bra 40 års present tips, för du behöver ju bara fundera på vad din vän, partner, förälder eller barn tycker om och sedan utgå från det. Dessutom så finns det numera så många prisvärda saker att man även med en mycket liten budget kan överraska stort på 40-årsdagen.

Här kommer en lista med 5 tips som kan hjälpa dig att finna rätt 40-års present. Kom ihåg att man kan gå samman med andra för sakerna som är lite dyrare.

1. Segway 

Ja, en Segway, det är ju fantastiskt kul. Det här är en present som kostar lite mer men som verkligen gillas av många. Här behöver man heller inte funder på om det är till honom eller till henne då en Segway passar män lika väl som kvinnor.

segway

2. Träningsredskap

Om han eller hon tycker om att träna så kan det verkligen sitta fint med nya träningsredskap. Tänk inte bara stora saker som träningscykel eller löpband. Ett par riktigt bra handskar för hygienisk träning och händer som inte får valkar är också något som kan komma att uppskattas.

3. Smycken

Både män och kvinnor kan vilja ha smycken men det är klart att utbudet är större för henne. Om du står henne väldigt nära så kan ett smycke med diamant vara en fantastisk 40-års present. För honom så finns det också klassiska vackra smycken för män. Smycken ger man förstås då man vet exakt vilken stil som gillas för om man har fel så kan det minst sagt bli lite pinsamt.

diamanter

4. Resa

En resa är svår att slå. Ta reda på var han eller hon vill åka och skaffa biljetten. Här kan det ju vara väldigt kul att ordna med en resa där alla kompisar kommer med. Ordna med barnvakt och dra iväg några dagar till en stad i Europa eller res över Atlanten för några nätter i New York.

5. Maskiner och gadgets

Det här är ett enormt område där det finns så mycket intressant. Vad sägs om en polaroidkamera? Det här är ju något som många tycker är kul. Ta en titt på gadgets hos en sajt online som säljer detta. Även billig teknik kan vara bra teknik så det här kan vara det bästa 40-års present tipset för den som har en begränsad budget men som vill ge något riktigt användbart.

Hur stor och dyr presenten till den som fyller 40 år ska vara beror förstås på den relation som man har med personen. Om det kommer att bli till 40-årsfest så kan det vara klokt att kontakta andra som är bjudna för att slå till på stort och gå samman om en större present. Familj och syskon har ett annat läge där man vet lite bättre vad som önskas och vad som behövs. När man är föräldrar till den som fyller 40 så kan man ju hjälpa till med något stort som en tvättmaskin eller liknande. Det här kanske inte är en så spännande present men den kommer ju väl till användning och det under många års tid.