12 bästa billiga parfymer att ge bort som present


Det kan bli dyrt med en doft, detta särskilt när man vill att det ska vara märke med flera noter. Men man behöver inte satsa på en dyr parfym för att imponera och glädja. Faktum är att det finns gott om billiga parfymer som är mycket populära. Ibland är det helt enkelt så att man kan köpa en klassiker till off-brand pris, och ibland så kan en enklare doft vara helt tillräckligt. Det där med att få flera noter är ju inte alltid nödvändigt. Om det doftar fräscht och inspirerande på en gång så kan det räcka långt…

Här är en lista med de 12 bästa billiga parfymer som du kan välja då du vill ge bort en fin present som inte blir så dyr. Med reservation för att priser på dessa parfymer kan förändras, men du bör finna dem till ett bra pris online och då särskilt när det blir rea…

 1. Eternity Calvin Klein

En klassiker som startar med salvia och mandarin och sedan kommer med toner av mysk. Mycket feminint och ett säkert kort. Du finner denna parfym till särdeles bra pris på Bloomify då de kör med rea. Ta en titt här.

 1. Davidoff Cool Water

Det här är också en klassiker som inte behöver kosta så mycket. Man kan till exempel välja deo spray vilket inte riktigt är samma sak som parfym men som blir mycket billigare och ändå bjuder på den härliga doften.

 1. Cinnabar EdP by Estee Lauder

Här får vi känslan av en varm kanelbulle en vinterdag. Kanel, lilja och blomst… det vattnas i munnen, men här tillkommer det inga kalorier! Köp Cinnabar här!

 1. Nirvana White Perfume Oil by Elizabeth and James

Här är det inte priset som imponerar utan snarare det att man bara behöver 1 till 2 droppar för att få känslan av att befinna sig i paradiset.

 1. Lovely EdP by Sarah Jessica Parker

Stjärnan från tv-serien om New York och dejting ligger bakom flera dofter. Här har vi en av hennes mer flickaktiga kreationer. Lavendel och äppelmartini är två av inslagen som onekligen får en att tänka på serien om man har sett den…

 1. Sheer Love av Victorias Secret

Det är blommigt och sött men mycket fräscht. Det här är en doftspray som man kan använda titt som tätt och som inte alls kostar mycket. Du kan köpa den för omkring hundralappen här.

 1. Pink Sugar by Aquolina

Apelsin, bergamott och hallon! Det här är precis som namnet avslöjar en söt doft men den blir inte för mycket. Priset brukar vara överkomligt och dessutom så är detta parfymen som så många tycker om så den passar bra då man är ute efter billiga parfymer som present.

 1. Jade by Banana Republic

Det är ju så nyttigt med granatäpple och det här är också något som kan få en på gott humör som parfym. Dessutom så kan man finna reapriser på denna doft som gör den mycket prisvärd.

 1. Life by Espririt

Om det ska vara ungdomligt och modernt så är Life ett bra val. Här finns inslag av plommon, peppar och lychee-frukt.

 1. Sugar Lemon by Fresh

Namnet avslöjar att det här är en fräsch doft. Den luktar socker och är mycket mild och tillbakalutad. Ett bra val för den som vill ha parfym men som inte vill att det ska dofta starkt.

 1. Thierry Mugler Alien

Det här är en mycket populär parfym men den är dyr! Man kan komma upp i en tusenlapp för Thierry Mugler. Men ta en titt på Parfym.se, där kan man ibland spara hundralappar på märkesparfym och i skrivande stund så ligger priset på under 700 kronor. Fortfarande en bra slant men det här är en säker present då man vill ge bort parfym!

 1. Wild by Ralp Lauren

Det här är en doft med inslag av jordgubbe, vattenmelon och körsbär som älskas av de flesta. Passar mycket bra på sommaren och är en ljuvlig present till någon som uppskattar lättsamma dofter.

billig parfym