Vem vill inte ha en snygg kulspetspenna?


Om du letar efter en billig present till anställda och kunder som faktiskt kommer att användas så kan du ponera den bästa presentreklamen som finns. Trots att vi numera lever i en digital era så är det få som inte antecknar precis som förr med jämna mellanrum. En snygg kulspetspenna är en mycket smart present som du alltid bör ha redo i receptionen och för möten.

Det finns företag som har specialiserat sig på att skapa profilprodukter. De trycker och graverar företagsnamn och slogans på allt från pennor till nallar. Det går att göra profilreklam av precis allting. Broderi är högst aktuellt och så har vi dekoration av bilar som en spännande kategori för företag som vill synas i bilköer.

Axon är ett företag med fina reklampennor

När du söker online efter ett företag som kan göra fina kulspetspennor åt ditt företag så finner du många förslag. Ett av dessa är Axon som kan vara ditt bästa val för profilprodukter. Du kan köpa reklampennor här eller så kan du ta en titt på andra coola presentprodukter som Axon kan trycka på.

Pennan är högst aktuell. Om vi tar en titt på lärares rekommendationer för anteckningar så handlar det om att anteckna för hand. Fina reklampennor har sin plats i vår kultur och det kommer de fortsatt att ha.

Axon har hjälpt företag sedan 2006 med pennor och andra profilprodukter. De säljer förstås sina produkter och trycktjänster digitalt online. Men de kan alltså fortsatt se att många väljer pennan som presentreklam och det är ju så analogt det någonsin kan bli!

Pennan förblir den perfekta presentprodukten med tryck

Okej, du kanske inte vill säga grattis på födelsedagen till en anställd med en penna som finns i drivor på bolagets bord. Och ska det vara en examenspresent ska det ju vara en lite flottare penna än en enkel kulspetspenna. Men om tillfället att hjälpa någon med en penna kommer så har du den perfekta presenten.

Vi behöver pennor:

  • På jobbet
  • I bilen
  • Hemma
  • I skolan
  • När vi pendlar
  • Under semestern
penna synt
Du behöver en penna vid synten när du skriver musik!

Pennan har tillräckligt med plats för att trycka en logga, kontaktinfo och kanske en liten slogan. Det finns numera så många färger och former och kulspetspennor av god kvalitet håller ju länge. Reklamen kommer därmed att cirkulera på andra företag och i hem under flera års tid.

Anställda behöver ju också pennor

Att ge en anställd en reklampenna som present är som sagt kanske inte så smakfullt. Men om vi  ser dessa pennor som något som alltid finns gratis på kontoret och som anställda kan använda och ta fritt från så är de verkligen en tillgång.

Ställ ut pennorna i korgar i receptionen, vid kylen i fikarummet, vid biljardbordet i hobbyrummet och på allas skrivbord. Det kommer att uppskattas. Du skapar good will på jobbet såväl som i hem där företagets pennor dyker upp som lösningen när det brinner i anteckningsfingret.

Ett tips är att satsa på bra kulspetspennor med fin färg. De håller länge och kommer därmed att vara med och sprida denna fina good will. Varje gång pennan dyker upp så förstärker detta ert varumärke. Det är värt så mycket i längden och är förstås en sak som kan skapa ett bättre förhållande mellan företaget och anställda såväl som företaget och kunder!