Kan en lampa fungera som present?


Ibland står det still i huvudet när du tänker på presenter. Du kommer knappt på vad du själv skulle gilla. Något du antagligen inte tänkt på är att ge bort en lampa i present, men varför har du inte gjort det? Lampan sprider ju ljus och är en vacker inredningsdetalj för alla rum. Den används dagligen och kan ges till de allra flesta. 

Personligt och stilrent – Lampor som passar

Det finns många olika typer av lampor på marknaden. Det kan vara svårt att veta vilken typ av lampa du ska välja. Men oavsett om du gillar enkla och stilrena lampor eller mer personliga och unika lampor så finns det något för alla smaker. En Gubi lampa är ett perfekt exempel på en stilren men samtidigt unik lampa som kan passa in i många olika miljöer.

Oavsett om du känner personen du ska ge presenten till väl eller inte så är chansen väldigt stor att du finner en lampa som kan passa in på de flesta ställen. Den kan vara perfekt som förlovningspresent eller kanske för en 10 årig bröllopsdag.

Lamporna finns ju med olika funktion. Det kan vara en liten modell för nattygsbordet eller kanske ett stort åbäke för vardagsrummet. Vad du vågar ge som present beror en hel del på hur personlig du kan vara och hur väl du är insatt i personens smak och behov. 

utomhuslampa
En lampa till utomhusplatsen är en fin present

Lampan kan vara den perfekta presenten

Lampor är något som alltid används och som alltid kommer behöva användas! De är ofta otroligt underskattade som presenter. En lampa kan vara en riktigt snygg inredningsdetalj i ett hem. Detta samtidigt som den har en väldigt viktig funktion. Speciellt under vinterhalvåret då det är mörkt största delen av tiden. 

En härlig present till 3 åring kan vara en ficklampa. Andra modeller kan passa som:

Några saker att tänka på innan du beställer

Det finns faktiskt en del saker du ska tänka på när duger bort en lampa i present. För det första är det viktigt att komma ihåg att lampor inte är leksaker. Inte ens ficklampor. Rör det sig om en finare lampa så ska den hanteras på rätt sätt. Starka lampor kan vara farliga för barn som använder dem på fel sätt.

Det är också viktigt att komma ihåg att lampor kan vara mycket känsliga för stötar och vibrationer. En lampa av kristall bör du ge till en person som kan uppskatta den här typen av inredning. Kanske inte som lampa till ett barnrum!

Med detta sagt så är det faktiskt bara att rekommendera att ge bort en lampa. Köp online så får du tillgång till ett stort sortiment såväl som vettiga priser. Köp en till dig själv samtidigt för lampor är alltid bra att ha!

Lampa
Saltlampa från Himalaya
4.4 av 5
4.4/5
Coolstuff.se
299 Kr

Mer info

Slicka inte på denna lampa, det kommer att vara salt! En saltlampa från Himalaya är som namnet antyder en lampa uthuggen ur ett saltblock. Detta ger oss unik design men också inredning som kan bli en snackis. Lampan ger ett varmt och mysigt ljus så den kan användas för att skapa fin stämning i olika rum eller kanske på altanen.