En galen förlovningspresent


De har just visat sina förlovningsringar och det är förväntan i luften… Kan man skoja med folk som ska gifta sig? Ja, det är klart att man kan! Möhippor och svensexor handlar ju för det mesta om att överraska och göra något galet och man kan fortsätta i samma tecken med förlovningspresenten. Men, om man vill ge en galen förlovningspresent så kan det vara väl värt att säkra sig om att brudparet kommer att uppskatta detta. Om de inte gör det så faller det hela lätt platt och då blir presenten pinsam istället för uppfriskande.

Hur kan en galen förlovningspresent se ut?

Det finns en massa roliga uppslag till galna presenter och många gånger så får man helt enkelt gå på den humor och stil som man vet passar paret. Här är några generella tips på galna förlovningspresenter:

  • En staty i trädgården. Om paret har trädgård så kan man skaffa en kul trädgårdsstaty och placera ut denna när de inte vet om det. En giraff i naturlig storlek eller varför inte en stork på grindstolpen? Det här är galet och riktigt roligt.
  • Hyr in en clown. Låt en clown eller komiker komma och förgylla tillvaron med en privat föreställning. Det här kan ju vara utmärkt då man kanske av någon anledning inte vill ha möhippa och svensexa utan istället väljer att fira tillsammans med vänner inför bröllopet.
  • En resa. Om budgeten finns för detta så kan man bjuda paret på en resa till en spännande stad eller plats. Här får man dock se till att koordinera på rätt sätt så att man inte ställer till det i parets vardag.
  • Inspelning av film eller låt. Låt paret få medverka i en inspelning av en låt eller kanske en film som man sedan visar upp på bröllopsfesten. Med ett bra manus så kan det bli riktigt galet och kul.
  • Sportupplevelse. Hoppa fallskärm eller bung jump.

Det här är bara några förslag på en galen förlovningspresent. Kanske har du nu kommit på fler saker som skulle kunna väcka många skratt och passa alldeles utmärkt inför det stundande bröllopet.

Låt paret få en tur i luften innan det blir giftemål...
Låt paret få en tur i luften innan det blir giftemål…