Presenter till pojke som fyller 7 år


Till en pojke som fyller 7 år så finns det en massa roliga saker att skaffa. Men det kan vara smart att tänka lite på hur presenter till pojker som fyller 7 år kan påverka vad han gör, och inte gör. Ett exempel på detta är saker som kommer att sätta honom i rörelse vilket kan vara bra mycket bättre än spel och paddor. Här kommer en lista med sådant som sjuåringar verkligen kan ha glädje av….

  • Playmobil och Lego

Här har vi två klassiker som älskas av barn världen över. Playmobils fina brandbil är mycket populär och den som är till för flyplatsen är helt klart cool och något som man kan leka i timtal med. Lego har gett ut intressanta serier som Chima Legend Beast som är riktigt coola med inbyggda finesser och design som verkligen tilltalar små pojkar. Det här är leksaker som man förvisso sitter stilla och leker med, men de talar till barnets fantasti på ett bra sätt. Visste du att man till och med kan prenumerera på Lego så att man får en ny byggsats varje månad!

  • Sportiga leksaker

Om man vill att en sjuårig pojke ska röra mer på sig så kan man satsa på sportiga presenter. Exempel på detta är cyklar, sparkcyklar, roller blades, studsmatta och andra typer av leksaker som man rör sig med. Tänk på att även skaffa hjälm, och det också för leksaker som skateboards och sparkcyklar. På CDON.com så finns det flera fina sparkcyklar som passar små killar väldigt bra och Stor & Liten har en riktigt bra och stabil version från Stiga som man kan känna sig trygg med.

Bikestar 10 inch (25.4 cm) Kids Kick Scooter Orange

  • Klassiska spel

Glöm inte bort charmen med att spela ett klassiskt spel. Köp Monopol, Cluedo, Fia eller en annan klassiker och sitt ned runt ett bord för att spela tillsammans.

  • Begagnade datorspel

Det här är lite utanför ramarna men man kan faktiskt slå till med en gammal Donkey Kong från 1980-talet. De finns på Ebay och Amazon och kan kosta allt från någon hundralapp till flera tusen beroende på kvalitet och samlarvärde.

  • Radiostyrd bil

Detta slår aldrig fel! En fantastisk present till en pojke som fyller 7 år är en radiostyrd bil. Med effekter och stor ratt så blir det ännu roligare. Se bara till att det finns gott om plats på vardagsrumsgolvet!

Man kan till och med bli proffs på att köra radiostyrda bilar!