50 års present? Här är de 8 bästa 50 års presenterna!


Snart ska det fyllas 50 och då ska det firas lite extra. Nuförtiden är det här ju nästan hälften av livet! Men vad önskar sig blivande 50-åringar? Om du är på jakt efter en riktigt härlig 50 års present har du hittat rätt. Nu ska vi lista de 8 bästa 50 års presenterna för honom och henne. Läs vidare och välj det som passar din budget allra bäst!

  1. Bästa 50 års present är en upplevelse!

Det här är presenten som toppar varje lista med presenter för vuxna och det är inte så konstigt. Oavsett om du är ute efter morsdagpresent eller något häftigt som 50 års present kommer upplevelsen att duga fett.

Upplevelser kan vara allt från att flyga i flygtunnel eller i flygsimulator till att dricka god öl och äta choklad. Det bästa med den här presenten till 50 års dagen är att ni kan vara med och fira tillsammans ett helt gäng. Då blir det ju ett minne av det hela också!

Du kan klicka här för att se närmre på möjliga upplevelser och priser för dessa!

  1. Lyxig parfym säger de flesta ja tack till

En parfym har alltid sin plats. Den sitter fint när det ska firas jubileum och passar ju både henne och honom. Om du vet vilken parfym som föredras fyller du på med samma sort. Missa inte att det går att köpa till deodorant och hudkräm med samma doft för att skapa en vacker presentkorg.

Du kan klicka här för att se på parfymer till bra priser!

  1. En kaffemaskin

En mycket lyckad 50 års present är en kaffemaskin helt enkelt för att vi vid 50 förstår att ta oss tid till att göra lite bättre kaffe. De allra flesta tycker om denna dryck och nu kan det äntligen vara dags för en riktigt bra maskin för olika kaffesorter. Det spelar ingen roll om den blivande 50-åringen redan har en bryggare. Du kan satsa på en espressomaskin som är vacker och häftig att använda.

Du kan klicka här för att se ett exempel på en mycket populär kaffemaskin!

  1. Massagepistol är kul och speciellt

 

Fy vad skönt! Massage i ryggen, på benen, på fötterna… Det här är en av de bästa 50 års presenter du kan välja. Massagepistolen har blivit väldigt populär under senare år. Den är inte längre reserverad för elitidrottare. Alla kan känna sig spända och stela och då är det här en fantastisk lösning.

Du kan klicka här för att se den bästa massagepistolen just nu!

  1. Spelbord

Ett vackert biljardbord till vardagsrummet eller ett mindre spelbord att njuta av tillsammans. Spelborden är ofta mycket bra val som present. Det här är en bra present till pojke som fyller 8 och en underbar 50 års present. Välj rätt typ av spel och beställ. Bordet kan levereras direkt till den som ska firas vid utvalt datum.

Du kan klicka här för att se olika typer av spelbord och deras priser!

  1. Något personligt

personlig 50 års present

Välj en sak som du vet att 50-åringen kommer att gilla och se till att den blir personlig. Det kan vara dyra whiskyglas med gravyr eller manschettknappar med initialer. Personliga presenter passar väldigt bra som 50 års present. De är unika och riktigt roliga.

Du kan klicka här för att se olika typer av personliga presenter som du kan satsa på!

  1. Mer massage!

Du kan också dra till med en massagematta för att hjälpa 50-åringen att varva ner. Det här kan till och med bli effektivare än massagepistolen. Med massagedyna eller massagematta är det ju bara att lägga sig ner och slappna av. Ännu bättre blir det med en massagefåtölj. Den kan du satsa på om du har en större budget och vill överraska på ett helt galet sätt.

Du kan klicka här för att se en riktigt fin massagefåtölj!

Du kan klicka här för att se en billig massagematta som andas lyx och kärlek!

  1. Brasa på säkert sätt

50 års present eld

En annan annorlunda 50 års present som passar bra om det finns trädgård hemma eller på landstället är en eldstad för utomhusbruk. Det finns många fina modeller som går att ställa upp på ett säkert sätt och elda i. Det blir en mysig eld som familjen kan samlas runt. Passa på att grilla korv och dricka öl. Perfekt för året om!

Du kan klicka här för att se en riktigt cool eldstad för utomhusbruk!