20 års present kille upplevelse?


Låt honom få uppleva något helt nytt när han fyller 20! Det finns en massa spännande event som man kan ge som 20 års present till en kille. Frågan är förstås om man ska göra något ensamma eller om man ska bjuda in samtliga i vänskapskretsen. Här kommer några smarta förslag på 20 års present kille upplevelse.

  • Bubble ball

Det här gör man i grupp och det går ut på att man klär sig i plastbubblor för att sedan spela fotboll. Verkligen en kul aktivitet.

    Såhär kan det se ut när man spelar Bubble ball:

  • Hoppa fallskärm eller bungy jump

Det här är inte för de rädda av sig men något som kan  bli ett minne för livet. Det går ju faktiskt också bra att enbart flyga och vara med om den härliga känslan av aktobatflyg och liknande.

  • Spa

Killar tycker också om bubbelbad, massage och härliga dofter. En spaupplevelse kan vara en riktigt trevlig present till en kille som fyller 20 år. Släng in lite fiskspa så blir det action…

  • Olika typer av event

Ta en titt på en eventsajt som kan erbjuda olika former av upplevelser och välj något utifrån budget och smak. Det här är nästan det enklaste då man verkligen inte har någon aning om allt det som finns att göra som en upplevelsepresent och vill ha en perfekt 20 års present till en 20 årig kille.