20 års present kille?


Vad kan passa för en kille som fyller 20? I vissa fall så kanske det är bäst att ge pengar och presentkort men det är klart, när du verkligen vet vad han gillar att göra så bör du kunna komma fram till en smart 20 års present till en kille. Här är lite tips som du kan dra nytta av för att komma fram till rätt gåva…

Sport och fritid

Den som tycker om att sporta har alltid glädje av presenter som gör det lättare att träna och vara utomhus. Ta en titt på det som han gillar att göra och ta reda på vad han kan tänkas behöva. Ibland kanske det rör sig om saker som proteinpulver som kostar en slant och annat som han verkligen får användning för. Det här är en underbar present till pojkvän med tanke på att den innebär hälsa.

Kläder

Killar är också intresserade av mode och du kan glädja honom med en ny klocka, ett smycke eller kanske skor. Med skor så gäller det förstås att man verkligen kan storleken och saker som underbyxor eller boxershorts är egentligen bara sådant som föräldrar kan ge som 20 års present till en kille.

En upplevelse

Det finns så mycket kul att göra som tjugoåringar tycker är kanon. Besök en eventsajt och boka något som du tycker verkar passa hans personlighet rätt. Om det sedan blir flygtur, klättring eller avkoppling på spa spelar mindre roll. Men tänk på att det kan vara trevligt att uppleva något tillsammans så välj något som även du tycker är kul och intressant.