Vad gör du om du inser att födelsedagen är idag?
Att glömma bort en födelsedag är verkligen inte roligt. Den som fyller år kanske inte bryr sig så mycket. Det beror lite på vem det är. Men många känner att det är viktigt att visa omtanke just på födelsedagen. Så vad gör du om någon som står dig nära fyller år idag och du kom på detta precis just nu?

En digital present räddar dig!

Du ska genast surfa till bästa hemsidan för digital present och beställa det som du tror kommer att passa allra bäst. De digitala presenterna är så smarta. Du köper på ett ögonblick och personen du firar har ingen aning om att du faktiskt hade glömt bort. Detta kan du göra under hela födelsedagen såväl som dagen efter om det skulle vara så.

Digitala presenter kan vara:

  • Presentkort för butiker online
  • Upplevelser
  • Resor
  • Blommor
  • Chokladbud

Det går att göra en lång lista med saker som du kan beställa nu på en gång. På så vis har du räddat situationen samtidigt som du finner sådant som den som fyller år faktiskt vill ha. Det här är lika smart för födelsedagar som för bröllopsdagar!

Ge bort choklad!

Hör av dig, det är så viktigt!

Du har ju kommit på nu att någon du bryr dig om fyller år. Det är inte försent att ringa eller skicka ett meddelande. Inte ens om det är sent på kvällen. Du kan tala om att du har en present vilket du ju har i dina tankar. Sedan kan du köpa en traditionell födelsedagspresent som du ger när ni ses.

När har ringt, lämnat meddelande eller chattat kan du kika på en lista med förslag på födelsedagspresent för man eller kvinna. Du kan beställa online eller köpa presenten i en lokal butik. Huvudsaken är att den som du vill fira aldrig får reda på att du inte alls hade köpt presenten i förväg.

Om du ringer eller skickar meddelande kan du ju också köra på något som inte är en fysisk present med omslagspapper. Du kan till exempel bjuda in till middag på en restaurang och fråga vilken dag och vilken tid personen kan träffas för att du ska få fira med god mat och dryck.

Många bryr sig mycket om födelsedagen

Kommer det att spela så stor roll om du missar en födelsedag eller inte? Faktum är att många bryr sig mycket mer om födelsedagen än vad vi kan tro. Ta bara en titt på denna tråd där unga män diskuterar känslan då pappa glömmer bort att säga grattis på födelsedagen.

Av detta kan vi se att det först och främst handlar om att visa att du bryr dig. Presenter är underbara och något vi blir glada av. Men det allra viktigaste är att du kom ihåg. Så om du just nu kom ihåg ska du inte ha ågren. Det är aldrig försent att lyfta på luren och säga du fyller ju år, grattis!

Om det var igår så spelar det heller ingen roll. Säg bara att du blandat ihop dagarna. Det kommer att fungera!