Vad gör du om du inser att födelsedagen är idag?


Att glömma bort en födelsedag är verkligen inte roligt. Den som fyller år kanske inte bryr sig så mycket. Det beror lite på vem det är. Men många känner att det är viktigt att visa omtanke just på födelsedagen. Så vad gör du om någon som står dig nära fyller år idag och du kom på detta precis just nu?

En digital present räddar dig!

Du ska genast surfa till bästa hemsidan för digital present och beställa det som du tror kommer att passa allra bäst. De digitala presenterna är så smarta. Du köper på ett ögonblick och personen du firar har ingen aning om att du faktiskt hade glömt bort. Detta kan du göra under hela födelsedagen såväl som dagen efter om det skulle vara så.

Digitala presenter kan vara:

  • Presentkort för butiker online
  • Upplevelser
  • Resor
  • Blommor
  • Chokladbud

Det går att göra en lång lista med saker som du kan beställa nu på en gång. På så vis har du räddat situationen samtidigt som du finner sådant som den som fyller år faktiskt vill ha. Det här är lika smart för födelsedagar som för bröllopsdagar!

Ge bort choklad!

Hör av dig, det är så viktigt!

Du har ju kommit på nu att någon du bryr dig om fyller år. Det är inte försent att ringa eller skicka ett meddelande. Inte ens om det är sent på kvällen. Du kan tala om att du har en present vilket du ju har i dina tankar. Sedan kan du köpa en traditionell födelsedagspresent som du ger när ni ses.

När har ringt, lämnat meddelande eller chattat kan du kika på en lista med förslag på födelsedagspresent för man eller kvinna. Du kan beställa online eller köpa presenten i en lokal butik. Huvudsaken är att den som du vill fira aldrig får reda på att du inte alls hade köpt presenten i förväg.

Om du ringer eller skickar meddelande kan du ju också köra på något som inte är en fysisk present med omslagspapper. Du kan till exempel bjuda in till middag på en restaurang och fråga vilken dag och vilken tid personen kan träffas för att du ska få fira med god mat och dryck.

Många bryr sig mycket om födelsedagen

Kommer det att spela så stor roll om du missar en födelsedag eller inte? Faktum är att många bryr sig mycket mer om födelsedagen än vad vi kan tro. Ta bara en titt på denna tråd där unga män diskuterar känslan då pappa glömmer bort att säga grattis på födelsedagen.

Av detta kan vi se att det först och främst handlar om att visa att du bryr dig. Presenter är underbara och något vi blir glada av. Men det allra viktigaste är att du kom ihåg. Så om du just nu kom ihåg ska du inte ha ågren. Det är aldrig försent att lyfta på luren och säga du fyller ju år, grattis!

Om det var igår så spelar det heller ingen roll. Säg bara att du blandat ihop dagarna. Det kommer att fungera!

Massagepistol
Flowgun PRO 2.0
5 av 5
5/5
Flowlife.com
3 190 Kr

Mer info

En av de bästa massagepistolerna i världen! Med Flowlifes massagepistol blir livet så mycket bättre, massage för massage.

Bokprenumeration
Bookie
4.4 av 5
4.4/5
Bookie.nu
159 Kr

Mer info

RABATTKOD

Ge bort en bokprenumeration till personen som älskar att läsa! Det här är en supersmart tjänst som varje månad plockar fram 5 favoriter och nyheter. Det är bara att välja en bok och sedan få den hem i brevlådan. Det blir en ovanlig men väldigt bra present för den som älskar böcker kommer att uppskatta möjligheten att få fler på detta vis. Mycket roligare än ett presentkort ju!

Kaffemaskin
Stelton Theo långsam kaffemaskin
4.3 av 5
4.3/5
Bagarenochkocken.se
535 Kr

Mer info

Om det ska vara riktigt gott kaffe för två kan denna kaffekanna och kaffebryggare vara riktigt bra. Den är gjord för att brygga kaffe med filter på klassiskt vis.

Theo serien är en vacker serie för hushållet. Det här är en kaffekanna du gärna ställer på bordet. Den är gjord av sten och har ett lock av bambu.

Om du behöver en bra present för en person som bor ensam eller med en partner är detta något att se närmre på. Detta särskilt om de tycker om att brygga kaffe på klassiskt vis.

Hörlurar
Apple AirPods 3rd generation hörlurar
3.9 av 5
3.9/5
Kjell.com
2 390 Kr

Mer info

Det här är mycket populära hörlurar som kan passa perfekt som present. Idag använder vi ju hörlurar för så mycket mer än att lyssna på musik.

Apple AirPods är ett bra val för dig som använder dig av iPhone men de kan också användas för andra apparater. Med det som kallas för Spatial Audio anpassas ljudet till dina specifika behov.

Dessutom har dessa hörlurar det som kallas för Adaptive EQ som kalibrerar musik till öronen. Det blir perfekt ljud helt enkelt och då går det att njuta mycket bättre av musik såväl som film.

Laddningen fungerar med USB-kabel på ett mycket smidigt sätt. Detta är hörlurar utan sladd och de har lång batteritid. Dessutom är de gjorda för att klara av fukt som uppstår naturligt då du svettar. Även om du är ute och springer och det fullständigt rinner svett över öronen!

Penna
Penna Classic
4.1 av 5
4.1/5
Getpersonal.se
295 Kr

Mer info

Ge bort en penna med gravyr! Denna penna kan graveras med guldfärg och är en jättefin present för olika tillfällen. Du kan skriva precis vad du vill. Det måste inte vara personens namn. Därmed kan detta bli en fin present till tillfällen som då du vill peppa upp en person med ett fint budskap. Pennor används fortsatt flitigt så ge en finare penna som present!

Godisbox
Chokladboxen
4.6 av 5
4.6/5
Godisboxen.se
229 Kr

Mer info

Ibland är den bästa presenten något gott att äta och då är en godisbox ett bra val. Den här boxen är fylld med våra chokladfavoriter. Det finns något för alla i denna box och då den är så full så lär det bjudas till alla som är med då boxen levereras. Ge bort en chokladbox med choklad nästa gång någon eller något ska firas!

Massagekudde
Flowpillow
4.6 av 5
4.6/5
Flowlife.com
990 Kr

Mer info

Värme och massage var du än är. En massagekudde från Flowlife är en superfin present. Denna kudde kan enkelt användas mot nacke eller rygg. Det går även att lägga ett ben över den och improvisera på olika sätt. Massagen mjukar upp och ger en känsla av omtanke varje gång kudden används.