Århundradets present är en massagepistol!


Den första massagepistolen såg dagens ljus i Los Angeles 2008 och sedan dess har uppfinningen utvecklats. Idag kan du köpa en kraftfull massagepistol som ligger bekvämt i handen och som tar hand om allt från stel nacke till ömma vader.

Om du funderar på vad du ska ge i present kan du sluta fundera. Om det inte gäller ett barn är chansen god att massagepistolen kommer att bli den bästa presenten personen någonsin har fått. Det här är ovanligt, otroligt användbart och framförallt en present med kärlek.

Massage är bra för allt!

Det finns gott om presenter som är bra för hälsan men frågan är om inte massagen tar det högsta priset. Till och med hjärnan mår bra av massage! När du ger bort en massagepistol ger du bort en massa hälsa. Inte bara vid ett tillfälle. Den där pistolen får gå varm och den kommer att skapa helt underbara vågor av god energi såväl som:

  • Minskad stress
  • Bättre immunförsvar
  • Bättre humör
  • God blodcirkulation
  • Smärtdämpning

Det spelar ingen roll om den som får presenten är elitidrottare eller en vanlig människa som känner sig lite spänd då och då. Med massagepistolen blir livet friskare, gladare och så mycket skönare.

Varierad användning kan få betydelse

Om tanken är att ge bort regelbunden massage som 50 års present eller kanske som Mors dag present kan du ju lika gärna dra till med en massagekudde. Den är för det mesta billigare än massagepistolen och kan ju fästas mot en stol för egen behandling.

Det vi måste komma ihåg här är att en massagekudde inte ger samma variation som massagepistolen ger. En riktigt bra massagepicka kommer att ha flera olika huvuden att byta mellan. Det mjuka runda är perfekt i nacken, det som pekar ut lite mer som ett finger kommer åt trigger-punkter på fötterna och de vibrerande taggarna är hur sköna som helst att få applicerade på ryggen.

Alla behöver massagen regelbundet

När vi ser på folks allmänna hälsotillstånd är det alldeles uppenbart att de allra flesta lider av någon form av bekymmer. Vi lever längre men tycks lida mycket mer psykiskt och fysiskt än vad folk gjorde i sina korta liv för några generationer sedan.

Trots att vi knappast lyfter tungt eller anstränger oss fysisk annat än när vi vill träna för hälsans skull är det otroligt vanligt med krämpor som spänningshuvudvärk. All den mentala stress som vi utsätter oss för på jobbet och hemma har sitt pris rent fysiskt.

Ge bort vägen mot mindre huvudvärk!

Men det finns ett motmedel och det är massagen. Om massagepistolen finns på plats därhemma är det lätt att göra något praktiskt för att stävja utvecklingen mot en värkande nacke och huvudvärk! Bara en sådan sak borde göra det uppenbart att århundradets present utan tvivel är ett massageredskap.

Vilken modell ska du välja?

Numera finns det en rad olika massagepistoler. Vissa är gjorda för att passa lika bra för professionella sjukgymnaster som för glada amatörer som vill lösa upp stela muskler själva. Det kan vara klokt att välja en välkänd modell som Alpha massagepistol som ger ett gott stöd. Det här är en kraftfull modell som är enkel att använda och som ger många fina möjligheter med olika huvuden och olika hastigheter.

Budget är också något att beakta. Men som regel är det så att du får det som du betalar för. Det kan verka som ett klipp med en massagepistol för under tusenlappen. När du sedan märker att den är alldeles för hårdhänt med ryckiga rörelser inser du att det hade varit klokt att lägga lite mer på en bättre modell.

När det handlar om en present för ett särskilt tillfälle är ett bra tips att lägga lite mer på massageverktyget. Om det håller hög kvalitet kan du se fram emot att få höra om din fantastiska present under många år framöver. Du kan förstås beakta en mini-modell som är effektiv men lite billigare än de större varianterna.

En mini massagepistol kan också vara en superfin present!

För att hitta bästa massagepistolen kan du läsa recensioner. Dessutom kan du ta en titt på vilka garantier du får. Om du får nöjd-kund-garanti säger det något om produktens kvalitet. Det här är inget som du skulle få om det fanns frågetecken omkring massagepistolens hållbarhet och funktion!

Köp din present online

Sist men inte minst ska du inte missa att det är enklast att köpa din massagepistol som present online. Då får du bra priser och ett fint utbud med olika modeller att välja från. Lär dig mer om möjliga modeller och välj sedan den som du tycker passar bäst.

Beställ och få den hemskickad till dig själv för att slå in den i presentpapper eller skicka direkt till den som ska överraskas. I och med att massagepistoler av hög kvalitet kommer i fina förvaringsväskor behöver du ju inte slå in den. Men du kan eventuellt be butiken om att göra detta innan de skickar för att öka presenteffekten.

Se denna video för att förstå mer om hur massagepistolen fungerar: