5 möbler som kan passa som present


Om du tänker ge bort inredning som present så ska du veta att detta verkligen kan bli en hit. Frågan är förstås vilken typ av möbler och inredning som brukar gå hem. Vi ska ta en titt på 5 förslag som du kanske inte har tänkt på tidigare.

  1. Ge bort skrivbordsmöbler

Om den du vill ge en present till jobbar hemifrån så kan det finnas ett stort behov av bra arbetsmöbler. Varför inte en snygg hurts som är lätt att ställa under bordet och förvara saker i? Hurtsar har ofta en låda med lås och det är ju perfekt för den som måste förvara känsligare jobbamaterial i hemmiljö där det finns både barn och hundar som kan öppna lådor.

Klart att hundar kan stänga och öppna lådor, kolla här:

  1. Möbler för uteplatsen

När det finns en uteplats så behövs det möbler för denna. Har de redan en sittgrupp och ett fint biljardbord för utomhusbruk? Inga problem, skaffa en parasoll att få skugga med! Eller varför inte en klassisk klotgrill att matcha den stora gasgrillen med?

Det finns så många fina saker för uteplatser. Här kan du verkligen hitta något unikt som är högst användbart. Om du har en mindre budget är ju nya kuddar till sofforna rimligt och väldigt fint som present.

  1. Ett konstverk som är lampa

Du kan också satsa på unik belysning. Det blir en perfekt bröllopspresent. En liten lampa som dekoration kan man ställa på en hylla eller kanske vid ett fönster. Mycket mysigt för mörka vinterkvällar. Det finns också mindre lampor som projicerar ljus över tak och vägg. De är coola och inspirerande.

rolig lampa

  1. En tavla av ett foto

Välj konst till dina vänner och var med på bilden! Du kan göra en canvastavla av en fin bild på er. Kanske något från den gemensamma semestern. Den här typen av bilder är roliga för att de ser klassiska ut trots att det är ett modernt foto som ligger som grund för bilden.

  1. Torkade blommor i vas

Torkade blommor förblir fina länge. Om du väljer torkade blommor i en vacker vas så har du gett bort ett stycke inredningskonst! Det här passar bra som grattis på födelsedagen blommor då du vill ha en present som är lite finare än en vanlig bukett blommor.

De sista två tipsen är förstås inte regelrätta möbler men ändå en form av inredning. Dessutom behöver de inte bli lika dyra som ett parasoll eller skrivbordsmöbel och det är ju bra om din budget är aningen begränsad.