62 presenter till pojkvän


Vad ska han få? Kanske är budgeten liten eller så har du fått total idétorka. Men faktum är att det inte är så svårt att komma på bra presenter till pojkvän som kan kosta mycket lite eller vara så originella att han ramlar av stolen (eller soffan). Här får du 62 tips på present till pojkvännen så du lär finna något som kommer att bli bästa valet och som får dig att känna dig smart, god och mycket originell…

 1. DNA test

Varför inte börja med något riktigt annorlunda? Det är inte alla som förknippar ett DNA test med presenter till pojkvän men då du tänker lite mer på saken så inser du hur smart det här är. Det finns företag som 23andme som för cirka 200 dollar skickar en fin kartong som ser ut som en present med ett litet rör att spotta i. Din pojkvän får veta var han har sitt ursprung, om han eventuellt ligger i riskzonen för särskilda sjukdomar och mer som är otroligt viktigt och intressant att veta.

 1. Klocka

Det här är en klassisk present som nästan alltid blir riktigt uppskattad. Även om han redan har en klocka så kan han ju behöva en sportig version eller kanske något som passar fint med smoking. Stilrenaklockor har märkesklockor som är riktigt snygga och prisvärda.

 1. Parfym

Det här är alltid en bra present till pojkvän. Du kan fylla på med mer av hans favorit, köra på deodorant med samma doft eller kanske introducera något nytt som du skulle tycka om att han bar.

 1. Drönare

Det leks flitigt med drönare och det här är en present till pojkvänner som fortfarande har barnasinnet kvar. Ett tips är att beställa från Ebay om du har tid för det men annars så kan du finna lite olika prisklasser även i svenska butiker som erbjuder den här typen av teknikprylar. Kolla på Fungadgets.se för att hitta ett bra alternativ och säker beställning i Sverige.

 1. Kalsonger

Tråkigt enligt vissa och högst nödvändigt enligt andra. Om du kan köpa kalsonger till pojkvän eller inte beror förstås på ert förhållande men det här är helt klart något som han har behov av.

 1. Gymkort

Det är dyrt att träna och kanske drar han sig för att komma igång på gymmet just på grund av detta. Om du inte har råd att sponsra ett helt år själv så kan du ju kolla med hans föräldrar och syskon eller med vänner för att se om de eventuellt vill vara med om denna mycket hälsosamma present.

 1. Hemma-gymutrustning

Han kan ju träna hemma med smarta verktyg som hantlar, kettle bells, medicinboll eller varför inte ett löpband? Det fina med träningsredskap för hemmet är att de kan vara små men så effektiva så här kan du komma undan med en mindre slant och ändå imponera med något som han verkligen vill ha. På SportGymButiken så finns allt från tandskydd till snygga sportkläder som kan fungera perfekt som present till pojkvän.

 1. Starka drycker

Det är inte så dumt med ett gott vin, champagne eller kanske en öl som han verkligen gillar. Skaffa fina glas till och du har en present som ni kan njuta av tillsammans.

 1. Hembränningsutrustning

Ta det hela lite längre och ge honom utrustning så att han kan bränna sitt eget brännvin, brygga öl eller göra vin hemma. Det här är faktiskt inte så svårt som det kan verka och det är helt klart en hobby som är kul och utvecklande.

 1. Skor

Skor kan man inte ha för lite av. Nya sneakers, snygga festskor, märkliga skor för löpning och annat kan vara perfekta presenter för pojkvän men du måste förstås ha lite koll på saker som storlek och typ av fot för att det ska bli rätt. Kanske blir det bäst med lite produkter för skovård som spray för att ta bort lukt eller en bra skoputsningskräm.

 1. Presentkort

Om du verkligen inte kan komma på något som han kommer att gilla så är presentkortet ett säkert kort. Här kan han välja från en eller flera butiker och du ger det belopp som du kan avvara eller så går du samman med andra för att det ska bli mer pengar på kortet.

 1. Skönhetsprodukter

Män vill också vara fina och lukta gott. Ge honom bra ansiktsprodukter och en kräm för kroppen som han lätt kan ta med sig till gymmet eller ha hemma i duschen.

 1. Bil

Det här är förstås bara ett presenttips för pojkvän till dig som har råd med lite större presenter. En el-bil kanske skulle vara något eller varför inte en liten minibil perfekt för stadstrafiken.

 1. Segway

Man kan faktiskt köra Segway inomhus och det går att klättra i trappor med den. Det här är en leksak som man även får stor nytta av för kortare sträckor och för roliga utflykter.

 1. Boxningssäck

Han behöver inte vara proffs på boxning för att tycka att det är roligt och givande att ha en egen boxningssäck. Kanske bör du även ge honom handskar så att han kan träna på riktigt.

 1. Hund

En hund ger man bara då man vet att detta verkligen önskas. Kanske kan du ge en fin bild på en hund och föreslå att den blir hans om han vill det hellre än att faktiskt komma med en byracka i korg då det ska firas.

 1. Katt

Är han inte hundmänniska så kan en katt bli bättre. Men det är samma sak som gäller här. Djur ger man bara som present då man är helt säker på att de är önskade.

Om han har katt eller hund så kan du ju också satsa på tillbehör och fina leksaker till bästa vännerna. Dessa kan du finna på Doggie.se.

 1. Ljudbok

Om han inte tycker om att läsa så är en ljudbok en fantastisk present. På Adlibris så finns det många ljudböcker att välja från och man kan även fiska ner den här typen av bok från nätet.

Det finns bra ljudböcker hos Adlibris.

 1. Mobiltelefon

Det här är ju något som vi alla har behov av och kanske är det dags för en ny. Senaste Samsung eller iPhone är ett hett tips för riktigt fin present till pojkvän.

 1. Skraplott

Det här är en kul och enkel present som kan få oväntade konsekvenser. Kanske bör du komma överens med honom om att ni delar på summan om det blir många nollor på lotten.

 1. Elektrisk tandborste

Fixa med hans munhygien och skaffa en bra elektrisk tandborste. Det här är en pryl som gör gott och som verkligen uppskattas av alla inblandade.

 1. Tandsköljapparat

Tänk dig en högtryckstvätt för tänderna. Detta är något som finns och som är mycket trevligt att använda sig av. En tandsköljare ser ut ungefär som en elektrisk tandborste men har en liten vattentank och den får plats på handfatet.

 1. Ljudutrustning till bil

Kanske behöver han nya högtalare eller annat som ger en bättre ljudupplevelse i bilen. Det finns mycket kul för musik i fordon och om du inte har råd med den här typen av utrustning så kan du helt enkelt satsa på att skapa en blandning av musik på CD eller MP3 så att han får något bra att lyssna på i bilen.

 1. Rollerblades

En klassisk present till pojkvännen som tycker om att röra på sig. Det här är ju även något som kan bjuda in till gemensamma aktiviteter.

 1. Studsmatta

Om han har plats för en större studsmatta så är detta verkligen en kul present men det finns också mindre versioner som man kan använda sig av i en lägenhet och som är bra för lite sport hemma.

 1. Picknick

Gör något tillsammans! Packa en korg med godsaker och ge er ut i naturen. Det här är förstås något som passar bäst under varmare månader. Man kan alltid hålla picknick inomhus men det är inte riktigt lika coolt som en filt i skogen invid sjö och hav.

 1. Chokladprovning

Det är kul att göra saker tillsammans och choklad är gott. Ta en titt på upplevelser hos Upplevelse.com och boka något som ni båda kommer att gilla.

 1. Vinprovning

Om ni inte gillar choklad så kan ni testa vin. Man behöver alls inte vara proffs på vin eller tycka att det är otroligt gott med denna dryck för att ha kul på vinprovningen som inkluderar så mycket mer.

 1. Whiskeyprovning

Klarar ni lite starkare drycker så kan whiskeyprovning vara en fin present till pojkvän.

 1. Köra sportbil

Det här är sååååå kul. Ni kan ge er ut och köra på is eller på gammal flygplats i bilar som är snabba och läckra. Helt ofarligt men så spännande!

 1. Zorbing

Snurra runt i en plastboll på en slänt för att känna livet rusa i kroppen.

 1. Massagestol

Du kan ju inte alltid hålla på och knåda på hans rygg men det betyder inte att du inte kan ge honom massage precis jämt. Det är bara att satsa på en bra massagestol som ser ut som en fåtölj och som alltid är redo att ta hand om en trött kropp.

 1. Kamera

Visst har han en kamera i nallen men det finns ju ett nöje med att ha en separat. Kanske vill han ha en polaroid. Det här är något som du hittar på Coolstuff.se som också har en massa annat kul för pojkvänner som har barnasinnet kvar.

 1. Dator

En dator är heller inte så dumt och det här behöver inte kosta så mycket. Ta en titt på sajter som CDON eller Billigteknik för att hitta en lämplig dator till pojkvännen.

 1. Fritös

Man kan fritera det mesta och med en bra fritös så kommer han snabbt att känna sig som kungen i köket. Du kommer ju också att få njuta av godsaker som friterad potatis.

Går det att fritera? Ta en titt på denna hysteriskt roliga video…

 

 1. Läderarmband

Det är snyggt med läderarmband och dessa finns i olika färger och med inslag av metall. Ta en titt online och beställ ett snyggt armband till honom.

 1. Resa

Ni kan resa långt eller ta en tur lokalt, det är helt upp till din budget. Beställ en resa och överraska honom genom att packa väskan och sedan ta honom med på en tur som han inte hade räknat med. Resebokningen.se har fina resor och unika erbjudanden som du kan dra nytta av.

 1. Konsertbiljetter

Gå på konsert tillsammans. Om du tar en titt på annonser så finner du lätt lokala evenemang med band som kanske är nya med kul att lyssna på.

 1. Meditationskurs

Mindfulness, yoga… det finns många olika former av meditation som ni kan utföra tillsammans. Det här är bra för honom och för dig.

 1. Överraskningsfest

En fest kan man lätt ordna med och det här är också en smart present till pojkvännen. Bjud in folk som han tycker om, ladda med god mat och dryck och kör på!

ballonger

 1. Restaurang

Gå ut och ät tillsammans! Det här är en underbar present. Välj en restaurang som du vet att han gillar eller överraska med något som han aldrig har testa, sushi, älg eller kanske havets äckligheter…

 1. Enhjuling eller tvåhjuling

En enhjuling är en cykel som kräver sin man eller kvinna. Man kan förstås också bara satsa på en helt vanlig cykel och det går att hitta begagnade saker på annonsforum till billigare peng.

 1. Frisyr

Skicka honom till en riktigt bra salong där har får håret stylat.

 1. Personlig godisburk

Man kan skapa en helt unik godisburk genom att köpa en fin burk och sedan skriva ut en bild eller ett meddelande som man klistrar på. Favoritgodiset förstås och så kanske lite egenproducerat som kola.

 1. Fotografi i ram

En fin bild på er två, på hans hund eller något annat som har särskild betydelse för honom och för er. Med en cool ram så kan bilden få stå på en prominent plats hemma eller på jobbet.

 1. Nyckelring

Något så enkelt som en nyckelring är heller inte dumt. Här kan man ju också köra på en nyckelring med bild så att han aldrig glömmer vem som betyder mest… var det du eller hunden?

 1. Egen mugg

Tråkigt enligt vissa och mycket bra enligt andra, faktum är förstås att man alltid behöver en bra mugg så det här är en säker pojkvänspresent.

 1. Dejtburk

Vad ska ni göra när ni ses? Dra fram en lapp från dejtburken som du har fyllt med en massa coola och spännande saker. Promenad, pusskalas eller kanske baka bullar… du bestämmer vad som ska stå på lapparna i burken.

 1. Solglasögon

Fina solglasögon har man god användning av. Det finns märkessolglasögon såväl som enklare saker som har bra glas och som ger ett gott skydd. Om han använder glasögon så kan du välja en modell som man bär över de vanliga bågarna. Det finns på Ebay för några kronor inklusive frakt!

 1. Handkräm

Har han torra händer? Köp en bra kräm som han kan använda och njuta av.

 1. T-shirt med tryck

Det här är en kul present till pojkvän för du kan ju trycka precis vad som helst på tishan. Kanske ett citat som du gillar eller en bild på någon som ni båda gillar.

 1. Presentkorg

I en korg så kan man lägga många olika saker. Hudkräm, handkräm, hundkoppel, godis, champagne…

 1. Plånbok

En snygg plånka är heller inte dumt. Ta reda på vad han föredrar och välj en liknande modell.

 1. Sällskapsspel

Ni kan ju spela saker som Fia med knuff tillsammans så satsa på ett trevligt sällskapsspel för trista kvällar då inget särskilt är på gång. Den som förlorar bjuder på glass.

 1. Sodastream läskmaskin

Det här är en tillgång. Man kan göra godare vatten genom att tillföra bubbel och smak.

Eller varför inte en sodamaskin som du hittar på loppis?
Eller varför inte en sodamaskin som du hittar på loppis?
 1. Ryggsäck

En sportig ryggsäck som kan användas är alltid bra. Det kan ju även finnas fack för bärbar dator som blir bra om han ska ut och resa och behöver en bra lösning för packning.

 1. Doftljus

Ta en titt på nätet och välj lite enklare eller finare doftljus som sprider god stämning och härlig doft.

 1. Humor

Det är bra att skratta. Ge honom en DVD med humor eller spela in några roliga stand up comedy rutiner som han kan skratta gott åt.

 1. Morgonrock

En mysig morgonrock påminner honom om hur mycket du bryr dig om. Eller kör på en filt som även är morgonrock. Det är heller inte så dumt att matcha morgonrockar så att ni kan vara klädda likadant vid frukostbordet.

 1. Tofflor

Det här är också mystema och en bra present då du vill visa kärlek och omtanke.

 1. Skärp

Många män tycker om att ha ett snyggt skärp så det här är en detalj som han med största sannolikhet kommer att uppskatta.

 1. PlayStation spel

Har han en PlayStation så kan du köpa ett nytt spel eller välja spelet som passar den konsol som han använder.