Recension av Presenttipset.se


Ett av de allra bästa tipsen vad gäller presenter finns på Presenttipset.se och det är att man bör avdramatisera det där med presenter och helt enkelt satsa på något genuint. Hellre än att stirra sig blind på prislappen så bör man satsa på något som känns rätt för personen i fråga… men, ja, det är ju just det där med vad som egentligen känns rätt som kan bli lite knepigt, och då kan man använda sig av den här presenttipssajten för att få nya uppslag.

Lätt att hitta

Den här sajten har en meny längst upp där man kan välja det område som passar bäst in på den typ av present som man behöver. Ibland kan det ju vara flera områden som är relevanta och då får man bläddra omkring en stund. Första sidan har också några snabba tips som är aktuella just nu och dessa kan vara allt från strumpor till upplevelser.

En sajt med ambitioner

Bakom Presenttipset.se så finner vi Jesper Åström som driver sajten på ett personligt och lätt tillgängligt sätt. Om du till exempel skulle ha någon synpunkt på det som rekommenderas så kan du alltid kontakta Jesper och tala om detta. Jesper har målet om att erbjuda Sveriges bästa presenttipssajt och han är helt klart på god väg.