Recension av Presenttips.se


Det kan vara svårt att komma på vad man ska köpa till en vän eller familjemedlem och det särskilt när man kanske har en begränsad budget. I det här läget så kan man använda sig av en sajt som Presenttips.se som är till för att du ska hitta rätt present eller julklapp. Sajten har en mycket enkel layout där du kan knappa in viktiga detaljer som ålder på personen som du vill ge din present till. Något som är unikt med Presenttips.se är att man här jobbar med manuellt utvalda tips och inte automatiska feeds från de butiker som man samarbetar med såsom är fallet på många andra presenttipssajter.

Bra för tips

Det är helt klart så att Presenttips.se är en utmärkt källa för tips i och med att man på ett så enkelt sätt kan få förslag. Du behöver ju inte ens själv tänka ut saker som intressen för att komma fram till en smart lista. Här är allt presenterat så att du bara kan bocka för det som stämmer in för att sedan slussas vidare till relevanta förslag?

Hur relevant är det?

Då Finapresenter.info testade den här tipssajten så var förslagen som gavs bra men kanske inte alltid precis det som man hade tänkt sig. Det här visade sig bero på att man måste tänka på vad som har fyllts i på den högra delen av sajten där det finns val för personlighet, vad som finns i hemmet och så vidare. Om man bara vill ange ålder och budget så kan man låta bli den högra delen och enbart söka med den här informationen.

Sedan så kan man förstås betänka om det där med barnlås för luckor verkligen kan klassas som ett presenttips, men det här är förstås en smaksak och variationen av det som tipsas om är trots allt god så att man kan komma loss och hitta rätt present.