Massage är den perfekta presenten!


Om du letar efter en bra present till en vuxen person ska du sluta leta, det är ju massage som är den perfekta presenten till i stort sett alla människor! Om du dessutom ger bort ett presentkort för massage så kan personen eller personerna som firas välja massagetyp. Det blir en present som de aldrig kommer att sluta tacka dig för.

Därför är massage en så perfekt present

Massagen verkar läkande för kropp och själ. Vi kan använda oss av den för att behandla spänningar, skador och andra hälsoproblem. Det har till och med visat sig att massage tröstar anhöriga efter dödsfall. Fast du bör nog ändå hålla dig till begravningsblommor när du vill visa ditt deltagande. En massör som dyker upp i kapellet kan upplevas som lite märkligt.

Massagen känns bra och är något som kan liknas vid SPA-upplevelsen. Massagebehandlingar är ju en integrerad del av den här typen av hälsoupplevelser. Det handlar om att koppla av från stress och att få mer energi. Vem vill inte ha det?

Tillfällen då massagen passar bra

Det är egentligen bara små barn som inte kan uppskatta massage som present. När du är ute efter en perfekt present till 10 årig bröllopsdag, en annorlunda examenspresent eller kanske något att markera 40 årig bröllopsdag med så passar massagen.

Andra tillfällen då du kan ge bort massage är:

  • Som födelsedagspresent
  • Som avskedspresent
  • När någon har fått barn
  • Då du behöver flytta in present
  • På Mors och Fars dag

Det går att ge massage tillsammans med andra och därmed är det också en bra present till en kollega eller person som du inte vill lägga så mycket pengar på present till.

Ett minne för livet i presentform

En sak är säker. En massagebehandling som present är ett minne för livet. Det här är något som liknar upplevelsepresenter och man kan ju faktiskt ordna så att det blir massage tillsammans. Det passar bra om du ska ge present till ett par eller om du vill komma med och få massage ihop med den som firas.

Att göra saker tillsammans är trevligt och ännu bättre blir det då det rör sig om friskvård. Var bara noga med att välja en bra klinik med vettiga priser. Det bör vara en massageklinik med gott rykte som har en bredd på sina behandlingar.

Detta särskilt om du tänker ge bort ett presentkort för att få låta den du firar välja själv. Om det finns många olika typer av massagebehandlingar så blir det lättare att hitta rätt. Det finns ju allt från klassisk svensk massage till massage med varma stenar. När det är en present så kan det vara läge att våga testa något nytt.

massage stenar

Summering

Massage som present är en hit och något annorlunda som du kan dra till med som present till den som har allt och aldrig säger vad de vill ha. Ge lite hälsa och en stund av välbehag. Det här är en present som ingen blir sur på. Väljer du presentkort så kan personen alltid ge presenten vidare om de verkligen är så konstiga att de inte vill ha massage!