Kan man ge bort inredning som present?


Man kan egentligen ge vadsomhelst som present men något som man alltid måste tänka på är hur gåvan uppfattas. Att komma med mörkläggningsgardiner till vännernas sovrum kanske inte alltid uppskattas. Om man känner varandra väl och vet att det kommer att krävas skräddarsydda gardiner som man ordnar med så kan det förstås ses som årtiondets bästa present. Men om inte så kanske man snart kommer att förpassas till vänner vi minns från förr…

Inredning kan vara många olika saker

Faktum är att vi ofta ger bort inredning till både nära och ytliga bekanta. Inom detta begrepp så finner vi ju saker som köksprylar som fina glas och dekorationer som doftljus. Det här är inte sådant som signalerar att man vill ta över och göra om i andra hem utan snarare smakfulla saker som alla kan tycka om.

doftljus

Det är stor skillnad mellan att komma med en ny soffa och att räcka över en korg med blandade ljus för hemmets olika rum. Därmed så kan man säga att man kan ge bort inredning som present så länge som den inte blir för personlig eller påstridig. En spännande köksmaskin, vackra glas, ljuslyktor och smarta prylar som kan användas i vardagen och till fest är inte bara tillåtna utan mycket välkomna!