Ge bort en elmoped – 5 fantastiska elmopeder som presenter!


När 15 år närmar sig är det dags att se på elmopeder. En elmoped är en fantastisk 15 års present. Den laddas enkelt hemma i väggen och du kan välja mellan klass 1 som kör upp till 45 km/h och klass 2 som kör upp till 25 km/h.

Men vilken elmoped ska du ge bort som 15 års present? Här är de 5 bästa valen med tanke på lite olika intressen och behov.

  1. Vespa Elettrica

Det här är kungen av elektriska vespor! Den är snabb, alert, modern, säker och framförallt väldigt kul att köra med. Den tysta gången innebär att den som kör hör vad som händer omkring. Designen är fin och här talar vi om högsta kvalitet. Vespa Elettrica passar både tjejer och killar.

Något av det bästa med modellen är att den kan köra väldigt långt med varje laddning. Det är något som bidrar till den goda ekonomin och att ni kan känna ett gott samvete med tanke på miljön. Perfekt present för 15 åringen ju!

Du kan klicka här för att läsa mer och se pris på Vespa Elettrica!

  1. Ella med kupé

Ella är en blandning mellan elmoped och elmopedbil. Det här är en elmoppe med kupé och dörrar. Det är som att ge bort en liten bil fast till en bråkdel av priset. I Ella sitter din femtonåring mer skyddad. Det finns bälten och mer plats för saker som kan behövas tas med till skola och träning.

Om det regnar är det inga problem med Ella. Kupén ger skydd mot oväder och det gillar ungdomar som inte vill förstöra frisyren i en hjälm. Inte så dumt när det handlar om 15 års present. Den här modellen finns både som klass 1 och klass 2.

Du kan klicka här för att läsa mer och se pris på Ella elmoped!

  1. Evolt elmoppe

Om du tänker att din femtonåring gärna skulle vilja ha en Vespa Elettrica men att det blir lite väl dyrt med denna modell ska du kika på Evolts fina mopeder. De har klassisk design och är vespor. Det finns flera olika färger och designen är bekväm och säker. Dessutom har Evolt tagit fram riktigt bra batterier till sina elmoppar.

Om du vill ha en originell present till 15 års dagen är det här verkligen ett fint val.

Du kan klicka här för att läsa mer och se pris på Evolts elmopeder!

  1. Viarelli Enzero

Här har vi en riktigt sportig elmoped. Den är ett bra val för ungdomen som vill köra snabbt på en elmoppe med tuff design. Enzero är mycket populär och bygger på en tidigare storfavorit på bensin. Det här är ett ekonomiskt val och dessutom en elmoped som ligger mycket stadigt på vägen. Den kan köras säkert året om!

Du kan klicka här för att läsa mer om och se pris på Enzero!

  1. Viarelli Piccolo

En annan storfavorit bland elmopederna är Piccolo som liksom Enzero kommer från Viarelli. Den här elmopeden är den av de bästa för körning i stadsmiljöer. Den är liten och nätt och det ger smidig körning.

Både tjejer och killar tycker om Piccolo som har varit mycket populär bland moppeförare under många års tid nu. Dessutom är det här en billig elmoped med hög prestanda. En väldigt bra kombination och en riktigt bra 15 års present.

Du kan klicka här för att läsa mer och se pris på Piccolo!