Vägra julruschen, handla dina julklappar online!


Du kanske tycker att mellandagsrean är en spännande upplevelse. Många samlas för att vara först in i butikerna där det blir race mot de låga priserna. Julruschen är dock något som de allra flesta vill slippa. Särskilt år 2020 då det lurar farligt virus därute bland alla shoppare. Det här löser du snabbt genom att köpa dina klappar online.

På nätet är det aldrig trängsel och smittspridningen är noll!

Bästa julklappen är en upplevelse

Det spelar ingen roll om de säger att årets julklapp är en pryl som kan läsa tankar. Du vet att de bästa presenterna genom åren har varit upplevelserna. Se på julklappstips för upplevelser som kommer att ge er minnen för livet. Det här är ju en present som flera kan dela på.

Upplevelser är alltid smarta presenter. De kan ges av flera och tas emot av flera. Om ni inte har gjort något kul tillsammans på länge och sommarens charterresa blev inställd är det dags för en upplevelse till jul!

Skapa en lista som du betar av

När det blir första december vet du att det kommer att gå snabbt. Tre veckor på jobbet och så är det ledigt och då bör presenterna vara redo. För att slippa stressen trots att du undviker trängseln online bör du ha en smart lista redo.

Om du har varit klok har du antecknat då smarta tips kom under året som gick. Men det går att skapa en bra lista med namn och lite förslag på present på kort tid om du bara gör detta på rätt sätt.

Gör följande:

  • Lista namn på personer som du ska ge present till.
  • Lista den budget du har för varje person.
  • Lista när du ska ge presenten till personen.

Du får tre fält. Nu kan det vara klokt att göra en ny lista i enlighet med leveransdatum. Då är det enklare att se till att köpa presenterna i god tid. När du köper julklappar online blir det också enklare att hitta sådant som passar din budget. Många presentbutiker ger dig ju möjligheten att sortera i enlighet med pris.

Listor kan du skriva för hand eller så använder du dig av Microsofts To Do lista som är mycket enkel att använda. Det här kan definitivt minska stressen för årets handlande av julklapparna.

Du kan köpa allt online!

Om du ger dig ut på stan för att köpa en rad olika presenter kommer du antagligen att få åka omkring en hel del. Även om vissa gallerior är välsorterade är det inte säkert att allt som du har på din presentlista finns under samma tak.

Det kanske till och med blir så att du måste åka till en helt annan del av staden för att hitta allt som du vill ge bort som julklappar i år. I varje butik du går till får du leva med ruschen som är i full sving. Olidligt!

På nätet finns precis allt. Det spelar ingen roll om du vill ha ett biljardbord till vardagsrummet eller en drönare till barnen. Med några enkla klick hittar du rätt butik och den present som kommer att passa din smak och budget perfekt. Du kan ju till och med få presenten levererad till den som ska få den. Det betyder att du inte ens behöver bekymra dig om hur du ska få ut alla klapparna i tid.

Missa inte bästa priserna

Sist men inte minst ska vi ta upp det där med priser på saker online. Det är nämligen mycket enklare att hitta det du vill ge bort till ett bättre pris med hjälp av din mobiltelefon eller dator. Du kan använda dig av jämförande tjänster eller helt enkelt surfa omkring mellan olika butiker som erbjuder liknande saker.

Dessutom kan det vara så att du få får rabatt i utvalda butiker som tack för att du bli ny kund eller bara för att man vill fira att det snart är ledigt igen. Det är också något som kan dra ner på dina kostnader för årets julklappar och ytterligare en anledning till att vägra julruschen och handla online istället.