Recension av Smartbox.se


När man vill ge bort en upplevelse så kan man välja mellan en massa spännande saker men det är inte alltid som man är helt medveten om vad den som ska få upplevelsen verkligen tycker om. Med Smartbox.se så kan man vara säker på att det blir helt rätt present för här så köper man en bok med upplevelser som den som ska firas kan välja från.

Hur fungerar Smartbox.se?

Då du vill ge bort en upplevelse så behöver du bara välja budget och det område som du tror kan passa. Därefter så får du förslag på olika böcker som är fyllda med upplevelser som håller sig inom ramen för din budget. När du har köpt boken så skickas den som present och mottagaren får själv välja en upplevelse av de som presenteras i boken.

En slag presentkortsamling alltså

Man kan alltså säga att du köper en samling med presentkort där ett kan aktiveras. Det här kan vara en upplevelse för en eller fler, det är helt upp till mottagaren att besluta. Vissa böcker har hundratals förslag och de presenteras på ett fint sätt.

Fördelen med en bok

Nu kan man ju tycka att man lika gärna kan skicka ett presentkort med adressen till hemsidan där man kan beställa, men det finns en stor fördel med en bok och det är att den gör upplevelserna så aptitliga och överskådliga. Det blir mycket lättare att välja den present som man verkligen vill ha och samtidigt så känns det som att man får så mycket mer även om man bara kan välja ut en upplevelser. Man kan ju spara boken för att vid senare tillfälle göra något kul igen och den är också trevlig att ha då man vill bläddra bland upplevelser för att drömma sig bort en stund…