Recension av CDON.se


Det är nog många som minns hur CDON en gång i tiden var den givna adressen online för böcker och CD skivor, men numera så får man allt säga att den här butiken handlar om så mycket mer än musik och god läsning. CDON har blivit nordens största varuhus online.  Om du är ute efter bra presenter så kan den här butiken varmt rekommenderas.

Det är svårt att sätta fingret på vad det är som är så bra med CDON.se. Är det kanske det enorma sortimentet eller är det att man som kund med säkerhet vet att den beställning man lägger in kommer att hanteras på ett professionellt och effektivt sätt? Kanske är det en kombination av dessa två fakta samt att CDONs webbutik är så enkel att navigera…

Allt du behöver och lite mer

Hos CDON så finner man precis allt. Så känns det i varje fall då man surfar in till butiken. Oavsett om du är ute efter en ny köksapparat eller om du vill hitta ett par märkesskor till ett bra pris så är CDON en given plats att börja på. Nyligen så har man till och med lagt till kategorin fordon och reservdelar så att du kan rusta upp din bil till ett vettigt pris.

Det här är ju en svensk butik på nätet, men sortimentet för tankarna till stora utländska sajter som Amazon där man också samlar en massa saker från många olika kategorier på en plats. Till skillnad från utländska sajter så är CDONs webbutik perfekt för svenska konsumenter som vill handla säkert och få snabb leverans.

Gratis frakt

Om du blir medlem hos CDON så får du fri frakt för köp på minst 100 kronor. Det kan vara väl värt att bli medlem, och det särskilt om du är van vid att köpa det som du behöver online. I den här webbutiken så finns allt under ett enda tak och som källa till presenter så kan man nästan inte hitta något bättre.