Hur mycket ska förlovningsringar kosta?


Hur mycket ska man lägga på en ring som symboliserar kärlek och stundande bröllop? Det här är en fråga som kan få lite olika svar. Men även om man skulle vilja lägga ett hus eller två på förlovningsringar så är det ju inte säkert att man kan det. Det viktigaste är att man får ringar som man blir nöjd med och som man upplever som vackra. Om det är bara hon som kommer att bära förlovningsring så kan man kanske låta den kosta lite mer…

Förlovningsringar med diamanter

När man köper ringar som är gjorda av ädla metaller och som inkluderar ädelstenar så får man räkna med minst några tusenlappar. I butiker som Hedbergs Guld & Silver så kan man finna ringa som är lite enklare och som inte kostar så mycket såväl som lite exklusivare exemplar som kan kosta tiotusentals kronor.
Det man ska komma ihåg är att den här ringen är en investering. Både i kärleken och rent ekonomiskt då ädla metaller och ädelstenar behåller ett visst värde. Dessutom så är detta en viktig klenod som man kanske kommer att ge till barn och barnbarn och som för evigt kommer att förknippas med den kärlek som lade grunden till en ny familj.
Unik design

Om man vill ha helt unik design så kan man få betala lite mer för detta. Särskilt om man även vill ha diamanter och andra ädelstenar i förlovningsringar, men det finns också unik design som kan kosta mindre. Om man till exempel väljer en slät ring men lägger till någon form av ingravering så kan det bli billigare än en färdig diamantring. Detta trots att man får en förlovningsring som ingen annan har!

ringar