Recension av upplevelsepresent.se


När man kommer till sajten upplevelsepresent.se så ser man en meny till vänster med olika områden som äventyr och kultur. I menyn så finns även området rymden vilket man givetvis på en gång klickar på med förhoppningen om att finna en upplevelse bland stjärnorna vilket man kommer i närheten av med Virgin Galactic rymdresa. Det finns ännu inga resor till månen eller Mars men det kan kanske tänkas bli till verklighet i framtiden.

Med fötterna på jorden

Nu finns det förstås tillräckligt att göra här på jorden så man måste inte utsätta sig själv och andra för skräckupplevelser bland molnen och längre bort. En upplevelse är en riktigt fin present och det särskilt när den består av sådant som alla kan njuta av. Hos upplevelsepresent.se så finner man snabbt upplevelsen som blir perfekt för födelsedagsfirandet såväl som då det har blivit dags för något särskilt i goda vänners lag.

Upplevelse som present

När du vill ge bort en upplevelse som present så behöver du bara klicka för och köpa den som du tycker passar bäst. Därefter så får du ett paket som du kan ge till din vän. Paketet ger vännen rätten till upplevelsen som då kan bokas via upplevelsepresent.se. Om upplevelsen är för fler än två så kanske du också får följa med på äventyret.

Fri frakt och rabatt

En stor fördel med den här presentsajten är att man får fri frakt och att man har fri bytesrätt om det skulle vara så att den som får upplevelsen inte vill ha den. Dessutom så brukar man kunna få rabatter för utvalda upplevelser. Då denna recension skrivs (oktober 2015) så kan du dra nytta av en rabatt på 15 % för läskiga upplevelser som kan passa då det har blivit dags för höstmörker och Halloween.