Recension av Brapresenter.nu


Vill du få någon att gråta av lycka tack vare din present? Brapresenter.nu lovar inte att din present kommer att ge den här effekten. Men kvinnan bakom sajten, Annika, har lyckats med konststycket. Hon har också gjort en person arg med fel present. Det här är erfarenheter som hjälper dig på vägen till rätt gåva.

Du finner presenter till barn hos brapresenter.nu och mycket, mycket mer…

En sajt med många kategorier

Det här är en presentsajt med många kategorier. Det är också det som gör den till en så bra källa. Det spelar inte så stor roll varför du är ute efter ett presenttips just nu. När du väl når Brapresenter är det bara att surfa in på den kategori eller det tillfälle som stämmer bäst överens med ditt behov.

Du får välskrivna artiklar med tips. Konceptet är lätt att ta till sig. Du blir också inspirerad. Våga tänka lite utanför ramarna och bläddra omkring en stund. Det kan leda dig till presenten som faktiskt kommer att få mottagaren att gråta av lycka.

Lätt att navigera

God navigation är bra. Särskilt när du inte har så mycket tid över för presentshopping. Brapresenter.nu är ju inte en butik. Men ändå känns det som att den har en layout som gör letandet lika lätt som att besöka en välsorterad presentaffär.

Du ser menyerna längst upp och kan alltid navigera tillbaka om du råkar surfa in på sajten och glömmer bort var du började. Du kan alltid välja menyn med alla presenter. Där får du inspirerande inlägg som handlar om aktuella presenttillfällen.

Missa inte det lilla förstoringsglaset som finns längst till höger i menyn. Om du klickar på det kan du skriva in en egen text. Då kommer du att få förslag som passar ditt sökord. Det här gör det lekande lätt att få det stöd som den här presentsajten erbjuder.

Mer än själva presenterna

Något som kan vara intressant att veta är att Brapresenter är mer än en sajt med tips på smarta gåvor. Här har det tänkts till. Ibland behöver du ju mer hjälp till exempel med fin inslagning. Du kan läsa ett intressant inlägg om presentinslagning. Där får du hands-on-tips på hur du ska slå in ditt paket på bästa vis.

Du kan också se på en video för att lära dig mer om effektiv och snygg presentinslagning. Ibland får du ju hjälp med detta direkt från butiken som du beställer presenter från. Men det händer också att du behöver tips och råd av den här typen. Sök efter dem på Brapresenter.nu!

Gratis presenter

När vi ser på prisgrupperna som Brapresenter förslår så blir det tydligt att du kan hitta en hel del budgetalternativ på den här hemsidan. Det kan ju vara riktigt bra då det egentligen inte finns utrymme att skämma bort som du hade önskat.

Du kan söka efter presenter som kostar mindre än 100 kronor. Brapresenter ger dig också tips på helt gratis presenter till barn. Ta en titt på dessa även om du tänkt köpa något. Det kan ju faktiskt vara så att du kan spara både tid och pengar på att välja något som inte kräver mer än din tid och lite uppiffning.

Summering

Summasummarum så måste jag säga att Brapresenter.nu är en riktigt trevlig sajt. Den har en design som känns lätt att ta till sig. Och den ger inspiration. Du får lust att ge fina presenter helt enkelt! När jag surfade runt på Brapresenter hade jag inget behov av att skaffa en present men fick genast lust att ändå göra det.

Precis så ska en bra presentsajt vara. Den ska väcka lust samtidigt som den är praktisk. Här får du verkligen användbara tips. De ges i ett format som är enkelt att följa. Med tanke på detta kan det vara klokt att bokmärka sajten. Du kan återkomma till den varje gång du behöver få lite tips.

Oavsett om mottagaren av presenten kommer att gråta av lycka eller ge dig skäll så vet du att din present är genomtänkt. Och det är ju som bekant tanken som räknas!