Recension av Babyjoy.se


Om du är ute efter kläder till din eller någon annans bebis eller behöver smarta gravidprodukter så kan det vara väl värt att besöka Babyjoy.se. Det här är en butik som säljer babykläder och även mamma-barn produkter. Sajten har delats in i många olika kategorier för att göra det lättare för dig att finna rätt plagg och det är en stor fördel då du kanske vill ge bort babykläder som present.

Bra kläder till bra priser

När man ser lite närmre på utbudet av babykläder hos Babyjoy.se så blir det uppenbart att det här är en webbutik som satsar på kvalitet. Det här återspeglas i vissa priser men inte alltid för det finns produkter som har riktigt låga priser trots att de kan räknas som kvalitetsprodukter. Dessutom så har sajten en rea-avdelning där du kan finna fördelaktiga priser på fina babykläder och babyprodukter.

Något för varje baby

Med tanke på att den här webbutiken även har en prematuravdelning så får man allt säga att Babyjoy.se är en välsorterad butik med något för varje baby. Sortimentet med mammasaker är inte lika stort och varierat men där finns det också bra saker som man kan behöva under graviditet och efter födsel.

Om du handlar för mer än 1000 kronor så är frakten fri, annars så tillkommer det 49 kronor i postförskottsavgift. Betalningsmetoderna är många, och det är enkelt och säkert att handla från Babyjoy.se.