Recension av Bluebox.se


Oavsett om du är ute efter en present eller mest känner dig lite uttråkad så är ett tips att besöka Bluebox.se som är en sajt med saker för hemmet och för de som bor i hemmet. Den här presentsajten har roliga prylar som är praktiska. Det här kan vara allt från fiffiga skålar och bestick för barn till hjälpmedel för vuxna som vill få ordning och reda i köket eller i andra rum.

Upptäck nya saker

När du surfar in hos Bluebox.se så får du genast fina presenttips och du kan lätt djup-dyka i en specifik kategori med hjälp av de menyer som finns längst upp på sajten. Bluebox har delat upp sajten i kategorier som till exempel baby och barn så att det blir lättare att finna rätt presenter, men det är intressant att ta en titt på alla avdelningar för det här är en webbutik med så mycket spännande att se på. Perfekt för skärmshopping!

Lyxig mat

På sajten så finner du även en avdelning med mat som man kan ge bort som present. Det här är produkter som choklad, te och tuggummi som är enkla och säkra att skicka med posten. Det rör sig dock om lite annorlunda märken och design som ger en känsla av lyx så att det blir en riktigt fin present av det hela.

Priser

Prismässigt så ligger Bluebox.se på en helt okej nivå. Man erbjuder billigare produkter såväl som lite dyrare saker. Du bör finna något som passar din budget och det kan vara bra att veta att det som du handlar håller en hög kvalitet.

När du beställer så kan du få hjälp med paketinslagning och du kan styra när ditt paket skickas så att det kommer perfekt till födelsedagen.

Saker som Finapresenter tyckte särskilt mycket om då denna recension skrevs är:

  • Darth Vader morgonrock
  • Barnbestick med traktorer a la Byggare Bob
  • Mopptofflor
  • Edblad smycken